Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Wifi and Bluetooth doesnt working

OP unknown-dobi

28th February 2014, 01:23 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Hi,

I flashed new ROM on my Lenovo P780, its EU rom LiFe v0.7.
Everything is working fine and stable, but one thing isnt,

I cant turn on Wifi or Bluetooth.
When I try to turn it ON, the turning on animation appears, but it keeps coming back as OFF. So I just cant turn it on.

I was trying switch the ROM back to stock rom, but this Wifi error is still there.

Does anyone know what to do with this ?
Thanks a lot.
1st March 2014, 03:20 AM   |  #2  
soralz's Avatar
Senior Member
Flag Taipei
Thanks Meter: 190
 
670 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Quote:
Originally Posted by unknown-dobi

Hi,

I flashed new ROM on my Lenovo P780, its EU rom LiFe v0.7.
Everything is working fine and stable, but one thing isnt,

I cant turn on Wifi or Bluetooth.
When I try to turn it ON, the turning on animation appears, but it keeps coming back as OFF. So I just cant turn it on.

I was trying switch the ROM back to stock rom, but this Wifi error is still there.

Does anyone know what to do with this ?
Thanks a lot.

Did you make a full backup of your stock ROM? If not, you are doomed because of the WiFi and Bluetooth MAC address or NVRAM data probably have been wiped, thus you cannot switch on WiFi and Bluetooth at all.

Probably you can fix it, but I don't know whether it works or not though.
http://www.gizbeat.com/2446/fix-nvra...m-mac-address/

First rule with Mediatek phones, always make a full backup of stock ROM before making any mods to your phone.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes