Google Invites Selected Devs to Buy Project Tango Development Kit

Just about a month ago, the curious Project Tango development kit was … more

Micromax Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

AT&T Flex on T-Mobile?

OP ztmike

29th August 2014, 05:11 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag NW Indiana
Thanks Meter: 64
 
500 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Will everything work taking a AT&T branded G Flex To T-Mobile? Wanting to pick one up but all I see are AT&T versions..wanting T-Mobiles $30/month prepaid plan from Walmart.
31st August 2014, 08:18 PM   |  #2  
OP Senior Member
Flag NW Indiana
Thanks Meter: 64
 
500 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Anyone?
1st September 2014, 09:06 PM   |  #3  
mattwheat's Avatar
Senior Member
Flag BIRMINGHAM
Thanks Meter: 369
 
699 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
If you unlock it. And I'm not talking about the bootloader. There are forums about SIM unlocking on here.
2nd September 2014, 12:06 AM   |  #4  
OP Senior Member
Flag NW Indiana
Thanks Meter: 64
 
500 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
So if I sim unlock it a AT&T g flex will work on t-mobile for everything?
2nd September 2014, 08:12 PM   |  #5  
mattwheat's Avatar
Senior Member
Flag BIRMINGHAM
Thanks Meter: 369
 
699 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
I'm not sure I don't have an att but yes that's the theory.
10th September 2014, 10:46 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
154 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by ztmike

So if I sim unlock it a AT&T g flex will work on t-mobile for everything?

the at&t g flex works perfectly on tmobile, but you have to unlock it first... how? in my case i paid less than 2 dolars in ebay and i got an unlock code in a few hours (when you put the tmobile sim card you will get a message that says network locked and it will ask you to enter the unlock code)..

so go and get it.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes