FORUMS

Beats Music No Longer Accepting New Accounts

Whenever Apple launches a new product or service, it definitely manages to grab the … more

Do You Do Self-Repairs on Your Devices?

As smartphone designs become more and more complex, self-repairs on devices are also becoming … more

Sony Z4 Slips Out of Top 5 Smartphones in Japan

In a bid to streamline its flagship series which had been losing credibility over the … more

Sprint’s New Unlimited Plan with Ridiculous Capped Speeds

The carrier game in the United States is perpetually rushing forward at … more

Set Runtime to ART(Easy way)

253 posts
Thanks Meter: 21
 
By Maikeu Locatelli, Senior Member on 27th June 2014, 03:17 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
29th August 2014, 05:09 AM |#21  
Gabriel51's Avatar
Senior Member
Flag xda Texas
Thanks Meter: 321
 
More
Selected ART, rebooted and it works great. D950
 
 
10th September 2014, 07:14 PM |#22  
Senior Member
Flag Írebro, Sweden
Thanks Meter: 438
 
More
European D955 also has the native option to switch to ART under developer settings.
13th September 2014, 11:15 PM |#23  
Senior Member
Flag Írebro, Sweden
Thanks Meter: 438
 
More
This phone flies with ART enabled. It makes such a huge difference in apps specially in Spotify. Very responsive.

edit: however I seem to get quite a bit of real lag when using ART. The phone will just freeze for like 15 seconds from time to time. I have not experienced this when not using ART. Will switch it off and test further.
Last edited by dannejanne; 14th September 2014 at 11:23 AM.
15th September 2014, 06:54 AM |#24  
Senior Member
Flag Írebro, Sweden
Thanks Meter: 438
 
More
Yep with ART disabled my lag is gone. Shame. I'll go the Xposed way then instead.

Sent from my LG G-Flex
15th September 2014, 06:57 AM |#25  
Gabriel51's Avatar
Senior Member
Flag xda Texas
Thanks Meter: 321
 
More
It must be something your running that causes that because mine works great. It's mostly stock
15th September 2014, 08:50 AM |#26  
Senior Member
Flag Írebro, Sweden
Thanks Meter: 438
 
More
Quote:
Originally Posted by Gabriel51

It must be something your running that causes that because mine works great. It's mostly stock

I have not installed many apps maybe 3-5 and no one of those I can be without as I always use them and have never had trouble with ART on any other phone. So I'll just give it up and run Xposed instead now that I can.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes