Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,749 Members 51,053 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Security Error

Tip us?
 
ajsmsg78
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 19
Posts: 54
Join Date: Dec 2008
Location: Deer Park, NY

 
DONATE TO ME
Default Security Error

I just went back to Stock KitKat, took the new OTA (T-Mobile) and rooted with towelroot. Everything went fine. When I was removing some bloat and restarted I get the LG Boot Logo and a Security Error underneath it. I cannot get into the Bootloader at all. Holding volume up and plugging in the usb cable does nothing. I can, however, get into stock recovery and wipe but that doesn't fix anything. Does anyone have any idea how to get out of this soft brick?
 
ajsmsg78
Old
#2  
Member - OP
Thanks Meter 19
Posts: 54
Join Date: Dec 2008
Location: Deer Park, NY

 
DONATE TO ME
I gave up and went into T-Mobile and purchased another line with a Note 3 and swapped the SIM. T-Mobile overnighted me a new G Flex which I'm gonna use as a second "house" line and use the Note 3 as my primary line. It's so much easier to deal with a Samsung Phone as it's not locked down like the LG phones are. Thanks to everyone here who has been trying to get a KitKat recovery working.
 
brittoking
Old
#3  
brittoking's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 348
Posts: 681
Join Date: Apr 2008
Quote:
Originally Posted by ajsmsg78 View Post
I gave up and went into T-Mobile and purchased another line with a Note 3 and swapped the SIM. T-Mobile overnighted me a new G Flex which I'm gonna use as a second "house" line and use the Note 3 as my primary line. It's so much easier to deal with a Samsung Phone as it's not locked down like the LG phones are. Thanks to everyone here who has been trying to get a KitKat recovery working.
I thought the note 3 on kk was locked?

Sent from my LG-D950 using XDA Premium 4 mobile app
 
ajsmsg78
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 19
Posts: 54
Join Date: Dec 2008
Location: Deer Park, NY

 
DONATE TO ME
I don't think it is. I got the new phone, took the OTA to the latest version (NE6) rooted with CFAutoRoot, installed TWRP and AOKP and it was as easy as it was when I had my Note 2 and 3 on Sprint.
 
wase4711
Old
#5  
wase4711's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3439
Posts: 8,469
Join Date: May 2010
Location: Outside of Chicago

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by brittoking View Post
I thought the note 3 on kk was locked?

Sent from my LG-D950 using XDA Premium 4 mobile app
I believe the note 3 has been unlocked on TMO for a long time..
when I got my flex in February, there were already tons of roms for the note 3 on TMO
LG Flex
HTC One Maxx
Samsung Note2
Samsung Note
Samsung S3
HTC Evo 3d
HTC Evo 4g
Samsung G2
IBones 3,4
Palm Treo
PPC 6700
HP IPAQ
Moto StarTac's, several
BlackBerry's, several
and on and on...
The Following User Says Thank You to wase4711 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
brittoking
Old
#6  
brittoking's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 348
Posts: 681
Join Date: Apr 2008
Quote:
Originally Posted by wase4711 View Post
I believe the note 3 has been unlocked on TMO for a long time..
when I got my flex in February, there were already tons of roms for the note 3 on TMO
You know I was about to edit my post I knew there were a ton of roms cuz I used to be on a testing team for beanstalk builds but someone remarked that if you took the kk update it locked the note 3? Eh I'm probably misinformed like usual lol

Sent from my LG-D950 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to brittoking For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Make Your Own DIY Capacitive Stylus

The XDA Portal is a place where we like to talkabout things that are interesting, fun, and sometimes … more

Remove Unnecessary WhatsApp Elements with Xposed

In modern life, you can’t underestimate the power ofthe dark sidemessaging … more