Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Google Invites Selected Devs to Buy Project Tango Development Kit

Just about a month ago, the curious Project Tango development kit was … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Status bar carrier

OP BigBison420

20th August 2014, 11:54 PM   |  #1  
BigBison420's Avatar
OP Senior Member
Flag jacksonville
Thanks Meter: 461
 
1,184 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Anyone successfully remove the AT&T carrier text? i'm not talking about the one at the bottom of the notification bar when you pull it down... i'm talking about the status bar AT&T text - I can't find anything in GravityBox for this one.
22nd August 2014, 05:17 AM   |  #2  
mattwheat's Avatar
Senior Member
Flag BIRMINGHAM
Thanks Meter: 369
 
699 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Its in gravity box under notification tweaks. "Secondary carrier" , and "custom carrier"

---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------

If that doesn't do it try xblast in xposed download section.
22nd August 2014, 06:22 PM   |  #3  
BigBison420's Avatar
OP Senior Member
Flag jacksonville
Thanks Meter: 461
 
1,184 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mattwheat

Its in gravity box under notification tweaks. "Secondary carrier" , and "custom carrier"

---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------

If that doesn't do it try xblast in xposed download section.



i'm running most current GB app, don't see secondary anywhere.. will look into Xblast thanks!
23rd August 2014, 12:49 AM   |  #4  
mattwheat's Avatar
Senior Member
Flag BIRMINGHAM
Thanks Meter: 369
 
699 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
25th August 2014, 10:49 PM   |  #5  
BigBison420's Avatar
OP Senior Member
Flag jacksonville
Thanks Meter: 461
 
1,184 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mattwheat

wow, i totally DO NOT have the secondary carrier text option that you have i just have a check box with "expand all notifications"

what version are you running? i'll have to get your version
26th August 2014, 03:45 AM   |  #6  
mattwheat's Avatar
Senior Member
Flag BIRMINGHAM
Thanks Meter: 369
 
699 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
When in xposed go to downloads then go to xposed version you have and click it then scroll right a few pages. To the page after the download button. Click the option up top to reveal drop down box and change to the experimental version. Then go back to the left one screen and download the experimental version of xposed the do the same for gravitybox. Then go update xposed modules so that it reboots. That should do it.
26th August 2014, 05:13 AM   |  #7  
BigBison420's Avatar
OP Senior Member
Flag jacksonville
Thanks Meter: 461
 
1,184 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mattwheat

When in xposed go to downloads then go to xposed version you have and click it then scroll right a few pages. To the page after the download button. Click the option up top to reveal drop down box and change to the experimental version. Then go back to the left one screen and download the experimental version of xposed the do the same for gravitybox. Then go update xposed modules so that it reboots. That should do it.

Im in kitkat and on 3.3.3 stable update 8/20. After following your instruction and refreshing it wont pull up any experimental builds. Do u think i have to uninstall anything first?

Sent from my LG-D950 using XDA Free mobile app
26th August 2014, 02:02 PM   |  #8  
mattwheat's Avatar
Senior Member
Flag BIRMINGHAM
Thanks Meter: 369
 
699 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
I have no clue. Prolly you're on kit Kat I'm on 4.2.2

---------- Post added at 07:02 AM ---------- Previous post was at 07:01 AM ----------

Difference In gravitybox for jb or kk
26th August 2014, 09:59 PM   |  #9  
gelasmus's Avatar
Junior Member
Flag Texas
Thanks Meter: 2
 
23 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
More
Install G2 Xposed from the Play Store. It has the option for removing the carrier text from the status bar.
The Following User Says Thank You to gelasmus For This Useful Post: [ View ]
29th August 2014, 07:57 PM   |  #10  
BigBison420's Avatar
OP Senior Member
Flag jacksonville
Thanks Meter: 461
 
1,184 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gelasmus

Install G2 Xposed from the Play Store. It has the option for removing the carrier text from the status bar.

This worked like a charm!! so happy to get that status bar space back LoL thanks!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes