Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q]V50020d no recovery yet 4.4 KK!

OP @Sarun

9th July 2014, 08:55 PM   |  #11  
muiriddin's Avatar
Senior Member
Flag Mid-Atlantic
Thanks Meter: 104
 
333 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by hensonlf

I used the file included in this post (Step 3)...http://forum.xda-developers.com/show...8267&nocache=1

I believe it changes the boot img to an older one though, but it is the only method I have found that will work for now.

You will need to modify the runme.bat file to make it run with 20d.

There will be a section in the file that looks like this...

if %FWVER%==4.4.2 (
if /I %MODEL%==LG-V500 (
if /I %FWBUILD%==KOT49I.V50020a (
GOTO CheckSU
)
if /I %FWBUILD%==KOT49I.V50020b (
GOTO CheckSU
)
)
)
echo.

This is checking for the version of the 4.4.2 on the device and since the version on your tab is 20d it will error out...Just go ahead and change the V50020b to V50020d, save the file and try again.

I then used the .zip file found in this post...http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2551499

Be sure to download 4.4.2-v500-TWRP_2.7.1.0-recovery.zip.

Let me know if this works for ya.

this is the approach I used. The adb reboot recovery command seems to fail if you do not unplug the cable once the reboot starts.
10th July 2014, 06:19 AM   |  #12  
@Sarun's Avatar
OP Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 2
 
65 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Arrow Problem Solved!
Quote:
Originally Posted by muiriddin

this is the approach I used. The adb reboot recovery command seems to fail if you do not unplug the cable once the reboot starts.

Thanks hensonlf

Everything worked. But I wanna little help here. If you guys are using ROM other than MAHDI, can you please tell me the lcd density?
10th July 2014, 02:27 PM   |  #13  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by hensonlf

I used the file included in this post (Step 3)...http://forum.xda-developers.com/show...8267&nocache=1

I believe it changes the boot img to an older one though, but it is the only method I have found that will work for now.

You will need to modify the runme.bat file to make it run with 20d.

There will be a section in the file that looks like this...

if %FWVER%==4.4.2 (
if /I %MODEL%==LG-V500 (
if /I %FWBUILD%==KOT49I.V50020a (
GOTO CheckSU
)
if /I %FWBUILD%==KOT49I.V50020b (
GOTO CheckSU
)
)
)
echo.

This is checking for the version of the 4.4.2 on the device and since the version on your tab is 20d it will error out...Just go ahead and change the V50020b to V50020d, save the file and try again.

I then used the .zip file found in this post...http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2551499

Be sure to download 4.4.2-v500-TWRP_2.7.1.0-recovery.zip.

Let me know if this works for ya.

Thanks
10th July 2014, 09:57 PM   |  #14  
muiriddin's Avatar
Senior Member
Flag Mid-Atlantic
Thanks Meter: 104
 
333 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
As you probably know Mahdi runs at 275. Stock runs at 320. Those are the DPI settings I am aware of...
12th July 2014, 05:58 AM   |  #15  
Junior Member
Flag Salt Lake City
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Secure Boot Error!
Quote:
Originally Posted by hensonlf

I used the file included in this post (Step 3)...http://forum.xda-developers.com/show...8267&nocache=1

I believe it changes the boot img to an older one though, but it is the only method I have found that will work for now.

You will need to modify the runme.bat file to make it run with 20d.

There will be a section in the file that looks like this...

if %FWVER%==4.4.2 (
if /I %MODEL%==LG-V500 (
if /I %FWBUILD%==KOT49I.V50020a (
GOTO CheckSU
)
if /I %FWBUILD%==KOT49I.V50020b (
GOTO CheckSU
)
)
)
echo.

This is checking for the version of the 4.4.2 on the device and since the version on your tab is 20d it will error out...Just go ahead and change the V50020b to V50020d, save the file and try again.

I then used the .zip file found in this post...http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2551499

Be sure to download 4.4.2-v500-TWRP_2.7.1.0-recovery.zip.

Let me know if this works for ya.

I am in the same boat as Sarun so I tried this method, however the results did not bring back the expected outcome. Here is the error I encountered when attempting to access recovery:

Secure Boot Error!
Cause : Device UnLock!, so Boot Success!!

I most likely didn't follow your directions correctly so here's a breakdown of what I did.

I first downloaded the zip file at the beginning of your response, the one in step 3, and changed the code that verified KOT49I.V50020b to KOT49I.V50020d.

Then this is where I might have misunderstood. You mentioned another .zip file and posted a second link. I couldn't find the zip file you were referring to, so I didn't download anything to see if it would work. This was the outcome.

Can you still help me?
Last edited by Alex.Lovato; 12th July 2014 at 06:04 AM. Reason: Incorrect spelling
12th July 2014, 08:33 AM   |  #16  
Member
Thanks Meter: 29
 
37 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Have a look over here, #3. Read the Edit for V50020d
http://forum.xda-developers.com/lg-g...overy-t2791785
@ALex Lovato
The message (secure boot......)you have on your tablet is ok!
Last edited by whatever47; 12th July 2014 at 08:37 AM.
The Following 2 Users Say Thank You to whatever47 For This Useful Post: [ View ]
12th July 2014, 11:17 PM   |  #17  
Junior Member
Flag Salt Lake City
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
It worked!
Quote:
Originally Posted by whatever47

Have a look over here, #3. Read the Edit for V50020d
http://forum.xda-developers.com/lg-g...overy-t2791785
@ALex Lovato
The message (secure boot......)you have on your tablet is ok!

So your response mostly worked but what went wrong originally was I forgot to disable my antivirus before running the modified runme.bat. I disabled it temporarily and everything worked! Thanks for your help!
14th September 2014, 03:47 AM   |  #18  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
how can i edit runme.bat on lg gpad
I am new on this, can you show me step by step on how can i edit runme.bat on lg gpad 8.3
thakn you
tomdny@gmail.com

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
recovery, root
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes