Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Quick remote not good

OP Danpavese

27th August 2014, 04:05 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
13 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
I come from Italy and I think that the quick remote is not set for some things of my country: with lg g2 and lg g3 sky works fine, while with g pro 2 d838 (asian version ) it doesn't exist in list... it's possible that the quick remote has more preimposted tv/box/whatever depending the country?

How can I solve this problem? Lg has restricted ir code and cannot use other application...
Or sky italia has another name? (Also if i don't think )

Another problem is that when you put some ir instruction to the quick remote, it seems to learn, but when it has to reply the ir signal it doesn't work... how to solve?

Thanks
Last edited by Danpavese; 27th August 2014 at 04:10 PM.
28th August 2014, 11:33 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
22 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
same issue here...
30th August 2014, 01:31 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
13 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
I hope there is a solution... or that lg with new Update of quick remote will solve the problem
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes