Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,443 Members 50,137 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Changing lcd density in build.prop causes lte option to disappear

Tip us?
 
scpion
Old
(Last edited by scpion; 7th July 2014 at 05:41 AM.)
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 22
Posts: 303
Join Date: May 2009
Default Changing lcd density in build.prop causes lte option to disappear

Anyone experience the above before?? Mine disappeared somehow....

Edit: I did the changes many times to cfm this is happening to mine. Changing the edited build.prop back to 480 does not solve this. Only way is to use back the original build.prop.

I am sure nothing else is edited so it's quite strange this is happening.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-07-06-14-40-45.png
Views:	65
Size:	149.3 KB
ID:	2835522  
 
scpion
Old
#2  
Senior Member - OP
Thanks Meter 22
Posts: 303
Join Date: May 2009
Did a hard reset didn't quite solve the problem. When the phone restarted with the sim, it defaulted to 4g. But once I enter the network selection menu, it jumped back to 3g again as there was no 4g selection available.
 
scpion
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 22
Posts: 303
Join Date: May 2009
I realize what is the problem. I was using the built in editor of root Explorer to change the lcd density in build.prop. When I make changes and reboot, the lte options in network settings will disappear. Using back the backup build.prop solves the issue.

Can anyone verify this?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes