ADB and Fast Boot Coming to Chrome OS

Good news, devs! An update to an older bug report on a related ADB issue shows that thetwo key features … more

SpaceX ROM For Galaxy S5

The S5 Lollipop ROM scene is slowly growing, and now we’ve got a good new offering in the form of SpaceX ROM. … more

The Androids Are Marching On The UK

XDA has always been about the community, and as such we are constantly on the lookout for ways to bring … more

One M8 Lollipop, Blackberry CEO Net Neutrality – XDA TV

The HTC One M8 has gotten its first Android 5.0 Lollipop based Sense 6 ROM! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

LG D802 Signal Data Icon

OP jabbarh123

4th September 2014, 09:31 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 10
 
160 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
Hello. I have an LG D802 UK model and I have installed the cloudyg3 ROM. My data icon shows LTE instead of 4G when I have 4G coverage. Is there a way to change this to 4G? I have posted on the official cloudyg3 thread however I am getting no replies which is why I am posting here please reply before deletion as I am very eager to get this changed as LTE doesn't look very appealing.

Note: I live in the UK not US.

Many thanks.
4th September 2014, 09:34 PM   |  #2  
lingo2012's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 59
 
305 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
I used g3 tweaksbox you can change data icons from there. Att,verizon,tmobile etc whatever ones you want to use.

Sent from my VS980 4G using XDA Free mobile app
4th September 2014, 09:42 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 10
 
160 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
Quote:
Originally Posted by lingo2012

I used g3 tweaksbox you can change data icons from there. Att,verizon,tmobile etc whatever ones you want to use.

Sent from my VS980 4G using XDA Free mobile app

Thanks for you reply. Ive done that before and it always says 4G even when i dont have 4g connection, is there not another way?

Thank you

And i forgot to mention it says 4g lte wen i actually have 4g coverage this is when im choosing the t mobile setting
4th September 2014, 10:51 PM   |  #4  
PedexGaming's Avatar
Member
Flag Aalborg
Thanks Meter: 13
 
61 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
This thread is not development related..
5th September 2014, 04:16 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 10
 
160 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
Quote:
Originally Posted by PedexGaming

This thread is not development related..

I am aware of that as posted initially.
5th September 2014, 04:21 PM   |  #6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 10
 
160 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
I am just in need of this information please as I have posted in the Q&A section but I am getting no replies over a period of 2-3months.
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
lgg2 lte 4g icon data
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes