FORUMS

Analysis & Opinion

No att uverse in quick remote

860 posts
Thanks Meter: 60
 
By juanzr1, Senior Member on 22nd August 2014, 08:05 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Could have sworn there was an option to choose att uverse. Well it's not there anymore , can anyone help

Sent from my VS980 4G using XDA Free mobile app
 
 
24th August 2014, 09:25 PM |#2  
juanzr1's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 60
 
More
Bump

Sent from my VS980 4G using XDA Free mobile app
24th August 2014, 09:39 PM |#3  
Ascertion's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,189
 
More
Uninstall LGQuickremote.apk and LGquickremote.odex under /system/app and flash the G3 Quickremote in this thread.
25th August 2014, 02:41 AM |#4  
juanzr1's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 60
 
More
Thanks I tried that and while it is working, there's still no option to choose at&t u-verse

Sent from my VS980 4G using XDA Free mobile app
Last edited by juanzr1; 25th August 2014 at 03:00 AM.
25th August 2014, 03:07 AM |#5  
juanzr1's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 60
 
More
Instead of uverse mines say AT-Visions, that's so weird. Even that doesn't work

Sent from my VS980 4G using XDA Free mobile app
25th August 2014, 07:29 PM |#6  
juanzr1's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 60
 
More
Got it to work, had to edit build prop country to US. Thanks

Sent from my VS980 4G using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes