Android App Review: Google Inbox to Improve Your Life – XDA TV

Recently, Google+ exploded with the announcement of Google Inbox, as … more

Damp the LG G3 Thermal Throttling

As our mobile devices grow thinner and more powerfulwith each passing generation, it’s inevitable … more

Google Play Developer Distribution Agreement Due Tomorrow

Every once in a while, Google updates theGoogle PlayDeveloper Distribution … more

LG to Release Octa-Core “Nuclun” SoC in the LG G3 Screen

LG is set to follow the likes of Samsung and other manufacture its own … more
Post Reply

No att uverse in quick remote

OP juanzr1

22nd August 2014, 08:05 AM   |  #1  
juanzr1's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 59
 
851 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Could have sworn there was an option to choose att uverse. Well it's not there anymore , can anyone help

Sent from my VS980 4G using XDA Free mobile app
24th August 2014, 09:25 PM   |  #2  
juanzr1's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 59
 
851 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Bump

Sent from my VS980 4G using XDA Free mobile app
24th August 2014, 09:39 PM   |  #3  
Ascertion's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,078
 
2,451 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Donate to Me
Uninstall LGQuickremote.apk and LGquickremote.odex under /system/app and flash the G3 Quickremote in this thread.
25th August 2014, 02:41 AM   |  #4  
juanzr1's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 59
 
851 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Thanks I tried that and while it is working, there's still no option to choose at&t u-verse

Sent from my VS980 4G using XDA Free mobile app
Last edited by juanzr1; 25th August 2014 at 03:00 AM.
25th August 2014, 03:07 AM   |  #5  
juanzr1's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 59
 
851 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Instead of uverse mines say AT-Visions, that's so weird. Even that doesn't work

Sent from my VS980 4G using XDA Free mobile app
25th August 2014, 07:29 PM   |  #6  
juanzr1's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 59
 
851 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Got it to work, had to edit build prop country to US. Thanks

Sent from my VS980 4G using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 General by ThreadRank