Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,495 Members 37,626 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Cloudy 1.3 big problem partition

Tip us?
 
nadimac
Old
#1  
nadimac's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 106
Join Date: Aug 2011
Location: B/quilla
Unhappy Cloudy 1.3 big problem partition

Hello i have a big problem with my LG G2 LS980 i yes can go to download mode but went i tray to install stok ROM with LG FLASH Tool this appers looks pictures
and went i dont prees any boton + power , power - this appears look picture

i install minimal adb fastboot but stay -waithing for devise wen I press for example any comand

I am stock here because I tray to install Cloudy 1.3 ROM with autorec to root my phone

pic
picd
picf

HELP! plz i am very stretfull
The Following User Says Thank You to nadimac For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
plguzman
Old
(Last edited by plguzman; 1st September 2014 at 06:56 AM.)
#2  
plguzman's Avatar
Member
Thanks Meter 7
Posts: 86
Join Date: Sep 2008
Location: Caracas
Wait, somebody correct me if I'm wrong, but this phone was flashed with a LS980 ROM using flash tool, and in download mode says that is a D805... I mean, you are trying to flash the wrong ROM using flash tool, looks to me...

Aren't not different phones? (LS980 Sprint, D805 Latin American)
 
somboons
Old
#3  
somboons's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 384
Posts: 920
Join Date: Apr 2011
Location: Bangkok

 
DONATE TO ME
Try flash kdz firmware Becase TOT method try to fild properties in build.prop "ro.product.model" the model is wrong.

Mobile :LG G2
Tablet : Nexus 7 2013 LTE
facebook : www.facebook.com/droidth
 
olipbo100
Old
#4  
olipbo100's Avatar
Member
Thanks Meter 7
Posts: 48
Join Date: Nov 2012
Location: SANTA ANA
First, this is a dev forum. U cannot ask questions in here. There is a freaking Q&A topic in General forum.
Second, Your phone is a god damn d805. So find a d805 stock rom to flash.
Third, please close the topic.
 
tester5224
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 61
Posts: 206
Join Date: Feb 2013
I've heard about this this problem from few people.
Apparently, you can't burn kdz when you got CloudyG3. you need first to go back to one that is based on stock. like CloudyStock or something.
another method: Someone said that he let LG PC-SUITE to identify the model and download the correct Rom, and everything went fine.
 
nunggg
Old
#6  
nunggg's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 62
Posts: 323
Join Date: Jan 2008
Location: Nakhonrasima
Quote:
Originally Posted by somboons View Post
Try flash kdz firmware Becase TOT method try to fild properties in build.prop "ro.product.model" the model is wrong.
You can go here

http://www.facebook.com/droidth

and ask he (admin) about step by step for solve this problem ( i think he is know every think about G2 problem )
LG G2

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes