Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

HELP! I think i destroyed my G2..

OP EladOzery

23rd July 2014, 11:41 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
My LG G2 D802 16GB 4.2.2 had a camera problem, if i tried to picture at night all the picture went blurry and smudgie..
i installed root and cwm so i can later install some camera mod, too.
after i installed the camera mod, nothing changed.. so i tried to flash 4.4.2 stock with "Flash Tool 2014", so i put the right KDZ file, and click Normal Flash.. it started loading but after a few seconds its stopped with error msg: Unable to connect to server, Try again in a moment" something like that..
someone on some forum told me to try to flash Hong Kong's 4.2.2 stock, so i tried it [with Flash tool too] but now i clicked CSE Flash, but after a few seconds the same **** happend to me again.. i tried it couple of time with some other KDZ's but nothing helped me..
Now the phone stuck on "Firmware Update" screen.. what can i do?
please answer me fast if you can..
i tried to ask every forum i know and no one answered it.. you all the smart proffesional guys you must know how to fix it..
if it will help you answer me, i did a EFS backup before all of that.
have a good day


p.s. sorry for my bad english..
Last edited by EladOzery; 23rd July 2014 at 11:49 PM.
24th July 2014, 06:18 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 10
 
29 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by EladOzery

My LG G2 D802 16GB 4.2.2 had a camera problem, if i tried to picture at night all the picture went blurry and smudgie..
i installed root and cwm so i can later install some camera mod, too.
after i installed the camera mod, nothing changed.. so i tried to flash 4.4.2 stock with "Flash Tool 2014", so i put the right KDZ file, and click Normal Flash.. it started loading but after a few seconds its stopped with error msg: Unable to connect to server, Try again in a moment" something like that..
someone on some forum told me to try to flash Hong Kong's 4.2.2 stock, so i tried it [with Flash tool too] but now i clicked CSE Flash, but after a few seconds the same **** happend to me again.. i tried it couple of time with some other KDZ's but nothing helped me..
Now the phone stuck on "Firmware Update" screen.. what can i do?
please answer me fast if you can..
i tried to ask every forum i know and no one answered it.. you all the smart proffesional guys you must know how to fix it..
if it will help you answer me, i did a EFS backup before all of that.
have a good day


p.s. sorry for my bad english..

Turn your pc into airplane mode, or anyway turn off any connection you have activated (Wifi ecc...)
Then try again.
I had the same problem, it was trying to reach the server, without internet connection it can't and everything will work
25th July 2014, 12:55 PM   |  #3  
Member
Vacoas
Thanks Meter: 8
 
33 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Even there is this pop-up, just wait. It is upgrading your phone in the background, have patience
27th July 2014, 03:52 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by Nicolo234

Turn your pc into airplane mode, or anyway turn off any connection you have activated (Wifi ecc...)
Then try again.
I had the same problem, it was trying to reach the server, without internet connection it can't and everything will work

Quote:
Originally Posted by roobs

Even there is this pop-up, just wait. It is upgrading your phone in the background, have patience

thanks for the reply, but i tried to do what you guys said [wait\turn off the internet] and it didn't worked..

anyway, you replied me too late and in the mean time i sent the phone to repair.. can't wait to see if they will fix it because of the warranty.. but thanks again
27th July 2014, 04:10 PM   |  #5  
Christian Nothing's Avatar
Senior Member
Flag ⒸⓁⒶⓈⓈⒾⒻⒾⒺⒹ
Thanks Meter: 5,716
 
5,823 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by EladOzery

thanks for the reply, but i tried to do what you guys said [wait\turn off the internet] and it didn't worked..

anyway, you replied me too late and in the mean time i sent the phone to repair.. can't wait to see if they will fix it because of the warranty.. but thanks again

have u set the network to 3qgct ? and then press normal flash?
this is the way our d802 models have to be flashed via kdz .
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes