Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

H to 4G?

OP 13~BigBear~13

26th August 2014, 02:23 AM   |  #1  
13~BigBear~13's Avatar
OP Senior Member
Flag Victorville
Thanks Meter: 44
 
310 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Hi I was wondering If you could possibly change the H data symbol to 4g on CloudyG3 1.3
27th August 2014, 06:42 AM   |  #2  
wisefreakz's Avatar
Senior Member
Flag Sampa City
Thanks Meter: 459
 
1,085 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
If its H then its 3G. When on CloudyG3, if your are on 4G network, then it will show LTE. To change LTE to 4G you can use Tweakbox for the G3.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes