Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

How do I determine Panel?

OP JamesChilds

5th July 2014, 09:12 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Lakeland
Thanks Meter: 72
 
239 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
I dont know which one i have and the paneltool does not work for me. Im rooted and i get this error

Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1404587552153.jpg
Views:	60
Size:	35.0 KB
ID:	2834591

Any other way? I remember a commandline command, but cant seem to find it.
6th July 2014, 11:09 PM   |  #2  
Magic2010's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 146
 
355 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by JamesChilds

I dont know which one i have and the paneltool does not work for me. Im rooted and i get this error

Attachment 2834591

Any other way? I remember a commandline command, but cant seem to find it.

Hi,
Quoting autoprime

adb shell
su
cat /proc/cmdline

should give you a line of code...
ldg = LG panel.
jdi = Japanese panel
The Following User Says Thank You to Magic2010 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes