Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,344 Members 53,188 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Lg g2 d802 asian virsion no 4g

Tip us?
 
silverbox750
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 53
Join Date: Dec 2010
Default Lg g2 d802 asian virsion no 4g

I got d08 and i bought it from hongkong .software virsion is D80210B-SEA-XX
im using it in uk with EE sim but no getting 4G only 3g or h plus
infact in the network menu only WCDMA AND GSM OPTION and no 4g option

can i convert it to EURXX
and will 4g work in it after flashing with euro virsion ?
please help me to sort this
thanks
The Following 3 Users Say Thank You to silverbox750 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
stefan063
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 266
Posts: 234
Join Date: May 2009
Location: Kragujevac

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by silverbox750 View Post
I got d08 and i bought it from hongkong .software virsion is D80210B-SEA-XX
im using it in uk with EE sim but no getting 4G only 3g or h plus
infact in the network menu only WCDMA AND GSM OPTION and no 4g option

can i convert it to EURXX
and will 4g work in it after flashing with euro virsion ?
please help me to sort this
thanks
Type in dialer:

3845#*802#,then the secret menu will come up...Then:

1. Go to LTE-Only
2. Modem Settings
3. RAT Selection
4. Select GSM / WCDMA / LTE auto

Job done...
LG G3 White 32GB
LG G2 White 32GB SOLD
The Following 6 Users Say Thank You to stefan063 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
silverbox750
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 53
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by stefan063 View Post
Type in dialer:

3845#*802#,then the secret menu will come up...Then:

1. Go to LTE-Only
2. Modem Settings
3. RAT Selection
4. Select GSM / WCDMA / LTE auto

Job done...

great man..thank you very much u are a star..
fixed it working great
thanks
The Following User Says Thank You to silverbox750 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
stefan063
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 266
Posts: 234
Join Date: May 2009
Location: Kragujevac

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by silverbox750 View Post
great man..thank you very much u are a star..
fixed it working great
thanks
Glad I could help !!! May speed be with you
LG G3 White 32GB
LG G2 White 32GB SOLD
 
yoohoo
Old
#5  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 53
Join Date: Sep 2008
You may also turn on/off lte thru Settings -> Networks -> Tethering & networks -> Mobile networks -> Network mode.
 
LGHardcore
Old
#6  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 42
Join Date: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by stefan063 View Post
Type in dialer:

3845#*802#,then the secret menu will come up...Then:

1. Go to LTE-Only
2. Modem Settings
3. RAT Selection
4. Select GSM / WCDMA / LTE auto

Job done...

how bout for LG G2 Korean version, but I am using this handset here in Canada (FIDO network)
mine's not working too with the 4G and LTE, only 3G alone.
 
gm007
Old
#7  
gm007's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3,413
Posts: 4,944
Join Date: May 2011
Quote:
Originally Posted by stefan063 View Post
Type in dialer:

3845#*802#,then the secret menu will come up...Then:

1. Go to LTE-Only
2. Modem Settings
3. RAT Selection
4. Select GSM / WCDMA / LTE auto

Job done...
But this will revert to default after rebooting,is there a way to keep it always like this?
 
ejerez
Old
#8  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 52
Join Date: Apr 2009
Quote:
Originally Posted by gm007 View Post
But this will revert to default after rebooting,is there a way to keep it always like this?
I have the same problem. I tried several Roms, no luck yet,
 
youngpic48
Old
#9  
youngpic48's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 51
Posts: 227
Join Date: Jul 2010
Location: South City, California
Quote:
Originally Posted by LGHardcore View Post
how bout for LG G2 Korean version, but I am using this handset here in Canada (FIDO network)
mine's not working too with the 4G and LTE, only 3G alone.
5457#*320# select Global and LTE...not LTE only cause voice calls wont work.

Sent from my LG-F320L using XDA Premium 4 mobile app
 
youngpic48
Old
#10  
youngpic48's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 51
Posts: 227
Join Date: Jul 2010
Location: South City, California
I never get the 4G icon just LTE

Sent from my LG-F320L using XDA Premium 4 mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1382750230859.jpg
Views:	1467
Size:	55.5 KB
ID:	2350544  

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes