Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,786,281 Members 51,521 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Please help: Security Error

Tip us?
 
oadam11
Old
#21  
oadam11's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 342
Posts: 518
Join Date: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by Herbertcamel View Post
Big problem please help
after flashing completed and my phone rebooted
it said
com.android.phone has stopped
com.android.systemui has stopped
and looooooooooooooop.......
Does the computer recognize it?
 
Herbertcamel
Old
#22  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 20
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by oadam11 View Post
Does the computer recognize it?
nope
 
oadam11
Old
#23  
oadam11's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 342
Posts: 518
Join Date: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by Herbertcamel View Post
nope
Unfortunately, it seems like it may be necessary to do the CSE method. But im not sure, there may be a better method or a way to fix the FC's but idk.
 
Herbertcamel
Old
#24  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 20
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by oadam11 View Post
Unfortunately, it seems like it may be necessary to do the CSE method. But im not sure, there may be a better method or a way to fix the FC's but idk.
Do you know anyone can help
 
oadam11
Old
#25  
oadam11's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 342
Posts: 518
Join Date: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by Herbertcamel View Post
Do you know anyone can help
No but you can try posting it in the restore back to stock forum
 
Herbertcamel
Old
#26  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 20
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by oadam11 View Post
No but you can try posting it in the restore back to stock forum
stock forum?
Do you mean G2 Q&A, Help & Troubleshooting ?
 
oadam11
Old
#27  
oadam11's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 342
Posts: 518
Join Date: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by Herbertcamel View Post
stock forum?
Do you mean G2 Q&A, Help & Troubleshooting ?
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2432476
 
Herbertcamel
Old
#28  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 20
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by oadam11 View Post
I wanna ask that isn't that factory hard reset can use anytime

just want to know is it my problem or it really cannot be used

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes