CyanogenMod 12.1 for Android One

Android One devices once again got a pretty stable release of Android 5.1. XDA Recognized … more

DexPatcher: Patch Android APKs Using Java

You’ve probably seen or installed modified applications, be it a patched dialer for your … more

Is Cloud Storage Ready to Replace External Storage?

With more and more OEMs ditching SD cards on their flagships, cloud storage is … more

Customized Ultra Stamina for Xperia

XDA Senior Member androidexpert35 has provided us a customized Ultra Stamine Mode from the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Problem with Optimusg3 Rom v1.0

23rd June 2014, 09:26 AM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
I can't rotate the screen of my lg g2 d800 on this Rom, the auto-rotate screen option doesn't work, when I open the camera I can't take a picture on landscape and when I play games like Asphalt I can't turn the car because of that, somebody with the same problem? somebody who can help me?
24th June 2014, 09:22 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Unhappy Problem
i have also a problem with the landscape mode. specific with the "auto rotation mode". it is quite slow and take about 3-4 sec to switch. any ideas what it could be? or is there a setting option i have overlook?
25th June 2014, 01:54 AM |#3  
XxZombiePikachu's Avatar
Recognized Contributor
Flag Florida
Thanks Meter: 1,537
 
2,540 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
have the both of you tried flashing the kk baseband for your device?
25th June 2014, 09:52 AM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by XxZombiePikachu

have the both of you tried flashing the kk baseband for your device?

Problem solved!
I had to install the kk baseband
Thanks a lot!
25th June 2014, 12:10 PM |#5  
bender_007's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,849
 
2,530 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
BTW...


Q/A thread

It exists with a purpose.
27th June 2014, 02:52 PM |#6  
Member
Thanks Meter: 0
 
37 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Delvik/Art
is there any harm selection Art instead of Delvik under the Developer Option

I m using Optimus G3 Room
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes