FORUMS

push2tv + pioneer avh-8500bt Miracast

2 posts
Thanks Meter: 0
 
By harveybham, Junior Member on 1st July 2014, 09:25 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi

I have a pioneer avh-8500BT and a LG G2 and a netgear push2tv using micrast to push out image

At home I can connect my G2 to push2tv no problems
In Car with my headunit it connects but i get a blackscreen. In portrait mode i get image but it flashes, in landscape no image. Interestingly when I press the back lock button i see the image regardless how I am holding it.

Tried a Samsung s4 in the car and worked first time.

Any Ideas??
 
 
11th November 2015, 09:05 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Question about the connection
Quote:
Originally Posted by harveybham

Hi

I have a pioneer avh-8500BT and a LG G2 and a netgear push2tv using micrast to push out image

At home I can connect my G2 to push2tv no problems
In Car with my headunit it connects but i get a blackscreen. In portrait mode i get image but it flashes, in landscape no image. Interestingly when I press the back lock button i see the image regardless how I am holding it.

Tried a Samsung s4 in the car and worked first time.

Any Ideas??

Do you have any issue to connect, for example, you used a regular HDMI cable and you took the power of the HU or from another power source?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes