Post Reply

Q remote

OP fridaycider

23rd August 2014, 04:38 AM   |  #1  
fridaycider's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 37
 
420 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Is there any way that the Q remote app from the g2 rom can be ported to the g3 rom . strange request I know but I do prefer the g2 one and it is missing my youview box that the g2 one has . thanks

Sent from my LG-D802 using XDA Free mobile app
23rd August 2014, 04:41 AM   |  #2  
Ascertion's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,072
 
2,440 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by fridaycider

Is there any way that the Q remote app from the g2 rom can be ported to the g3 rom . strange request I know but I do prefer the g2 one and it is missing my youview box that the g2 one has . thanks

Sent from my LG-D802 using XDA Free mobile app

Go into /system/app, find LGquickRemote.apk and rename it to LGquickRemote.bak. (or uninstall it. I prefer renaming it so if something goes wrong you can restore.)

Then, reboot into recovery and flash the v8 Quick Remote zip in this thread.

That should work.

EDIT: APK is called LGquickremote.apk I think.
Last edited by Ascertion; 23rd August 2014 at 04:46 AM.
The Following User Says Thank You to Ascertion For This Useful Post: [ View ]
23rd August 2014, 09:15 AM   |  #3  
fridaycider's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 37
 
420 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Had to delete lgremote.odex also to get it to work or else I got force close .

Thank you very much

Sent from my LG-D802 using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank