Don’t Fear Flashing with I Don’t Want You!

The XDA message boards are full of various modifications, with many of these helping … more

Quo Vadis, Open {Source, Standards, World}? w/ Jan Wildeboer – XDA:DevCon 2014

Open Source was a big topic at this years XDA:DevCon … more

Android 5.0 Leaked for the Samsung Galaxy Note 3

Android Lollipop is still making its way to many new devices. Firmware updates have been … more

Learn to Sync Files Between Android And PC with Unison

Dropbox and similar cloud services are great if youre planning to keep your files … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Test/Troubleshoot]QuickRemote CM12/AOSP [Complete]

OP bamonkey

23rd December 2014, 10:09 AM   |  #1  
bamonkey's Avatar
OP Senior Member
OK
Thanks Meter: 85
 
411 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
I dont think anymore testing is required, I figured everyone was getting close to getting quickremote working on lollipop and it seems our g3 bretheren have a thread where it appears to work on our devices as well...edit and thread link below.

Quickremote Port AOSP Lollipop G3
Last edited by bamonkey; Yesterday at 11:21 AM. Reason: LG G3 quickremote better fix/thread
The Following 3 Users Say Thank You to bamonkey For This Useful Post: [ View ]
23rd December 2014, 10:38 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 8
 
12 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Working great on D802 running AOSPA5 12/21. Thank you!
23rd December 2014, 10:49 AM   |  #3  
bamonkey's Avatar
OP Senior Member
OK
Thanks Meter: 85
 
411 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by LooseSeal

Working great on D802 running AOSPA5 12/21. Thank you!

good deal! i have been working with another user who is using Kitkat with Art and not any luck there so glad to see at least working with 1 other user so far on L.
23rd December 2014, 03:01 PM   |  #4  
Senior Member
Flag New Orleans, LA
Thanks Meter: 17
 
249 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
No dice on VS980. I had a CM12 remote flashed already (that wasn't working at all), but after flashing the G2 version, it never showed the SDK error.

Sent from my LG-VS980 using XDA Free mobile app
23rd December 2014, 03:52 PM   |  #5  
Junior Member
Flag Kyiv
Thanks Meter: 6
 
23 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
More
No error, no list. D802 with CM12 5.0.2. 22/12
I also have LG3remote previously installed from there: http://forum.xda-developers.com/lg-g...t2929146/page4
23rd December 2014, 04:01 PM   |  #6  
bamonkey's Avatar
OP Senior Member
OK
Thanks Meter: 85
 
411 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by natemup

No dice on VS980. I had a CM12 remote flashed already (that wasn't working at all), but after flashing the G2 version, it never showed the SDK error.

Sent from my LG-VS980 using XDA Free mobile app

Quote:
Originally Posted by mongoose

No error, no list. D802 with CM12 5.0.2. 22/12
I also have LG3remote previously installed from there: http://forum.xda-developers.com/lg-g...t2929146/page4

Interesting. I see alot of stuff being done with qremote right now so im hopeful. Im not sure if the previous install is the culprit either since this is honestly a weird method getting it to work. My only thoughts is trying this after a fresh install after wiping but im not going to ask anyone to so this just for a single application
The Following User Says Thank You to bamonkey For This Useful Post: [ View ]
23rd December 2014, 05:02 PM   |  #7  
Junior Member
Flag Kyiv
Thanks Meter: 6
 
23 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
More
Even tried to wipe /system, reflash ROM, delete both APKs and folder in /data/data/ . No success. No errors and empty list.
23rd December 2014, 06:01 PM   |  #8  
Senior Member
Flag Lake Villa
Thanks Meter: 602
 
1,172 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Ls980 sprint on resurrection remix LP 5.2.5
No manufactures, no errors. Flashed g2 version first.
Rebooted and checked. No error no mfg.
Flashed g3 version. Rebooted, and same. No mfg list and no error.

Sent from my LG-LS980 using Tapatalk
23rd December 2014, 09:12 PM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
269 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Followed the instructions down to an absolute tee and the manufacturers list appears for me

LG G2 D802 - AICP 5.0.2
23rd December 2014, 10:32 PM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
150 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by mongoose

No error, no list. D802 with CM12 5.0.2. 22/12

+1

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes