Post Reply

[Q] 2G/3G Toggle for GSM Unlocked LS980 LG G2

OP pvinodnayak

13th March 2014, 04:04 PM   |  #1  
pvinodnayak's Avatar
OP Senior Member
Flag Springfield Gardens
Thanks Meter: 166
 
674 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Is there a way to toggle from 3G to 2G on the GSM unlocked ls980 ?
Earlier we could use TELINFO app now after unlock it says this phone does not support this app.
Please advice.

thanks
10th May 2014, 09:58 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 0
 
41 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
i also want to know. i want to switch to 3g settings from GSM 2G
12th June 2014, 09:18 PM   |  #3  
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 91
 
383 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
I See this is an old thread,
Bumping since i would like to know the same.

---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------

I See this is an old thread,
Bumping since i would like to know the same.

Incase it wasn't fixed some indian user's can u shed some light on how the battery life has been ?
and any tips and tricks for indian usage ?
9th September 2014, 06:24 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
My LS980 is going good in India.. Though I surely miss the 2g/3g switching option Battery lasts a day with heavy internet usage and almost zero calling as its used more for internet.

Quote:
Originally Posted by berz

I See this is an old thread,
Bumping since i would like to know the same.

---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------

I See this is an old thread,
Bumping since i would like to know the same.

Incase it wasn't fixed some indian user's can u shed some light on how the battery life has been ?
and any tips and tricks for indian usage ?

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
2g/3g, lg g2, ls980, toggle 2g 3g
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank