Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,152 Members 54,534 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[REQ] Hide UNKNOWN Sim symbol..

Tip us?
 
sshark
Old
(Last edited by sshark; 26th July 2014 at 06:57 PM.)
#1  
sshark's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 24
Posts: 562
Join Date: Sep 2008
Default [REQ] Hide UNKNOWN Sim symbol..

I am using Verizon G 2 on ATT.

As I have put my ATT Sim card, I get unknown Sim symbol continuously in status bar.

Any suggestions on how to remove it? None of the Xposed modules have this option.

Example shown below...


I can't attach image at the moment from ducking Tapatalk...
 
P_Toti
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 3088
Posts: 1,302
Join Date: Jun 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by sshark View Post
I am using Verizon G 2 on ATT.

As I have put my ATT Sim card, I get unknown Sim symbol continuously in status bar.

Any suggestions on how to remove it? None of the Xposed modules have this option.

Example shown below...


I can't attach image at the moment from ducking Tapatalk...
Actually G2 TweaksBox has that option:

Theme tweaks---------->Status bar--------->Hide status bar icons------->Hide unknown Sim icon
The Following User Says Thank You to P_Toti For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sshark
Old
#3  
sshark's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 24
Posts: 562
Join Date: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by P_Toti View Post
Actually G2 TweaksBox has that option:

Theme tweaks---------->Status bar--------->Hide status bar icons------->Hide unknown Sim icon
Thanks..didnt know this !

I have G2 Xposed installed and activated...

I have installed g2 Tweaksbox but haven't yet activated fearing that if I remove G2 Xposed, I might lose full screen (with black bars on homescreen) !


I guess, wont' find out until I try
 
sshark
Old
#4  
sshark's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 24
Posts: 562
Join Date: Sep 2008
Bit the bullet and bought premium version of Tweaksbox app. Now it seems that both G2 Xposed and G2 Tweaksbox are co-existing together without obvious any loss of functionality.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes