What Do You Do with All of Your Old Photos?

Smartphone cameras have advanced so tremendously over the past few years that they have … more

Diving into the April 2015 Material Design Update

Before the release of Android 5.0 Lollipop, the Holo Design guidelines served as the … more

New Cyanogen Partnerships Bring Privacy Concerns

New Privacy concerns have emerged regarding Cyanogen’s latest announcements, … more

PSA: Google Play Services Wakelock Affects Many 5.x ROMs

Wakelocks are the bane of the battery conscious, and this wakelock bug has been … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Fix] Solution For Wifi Tether LG G3

1st September 2014, 11:07 PM |#1  
ccbroman's Avatar
OP Member
Flag Kokomo
Thanks Meter: 3
 
36 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Only tested on Sprint G3

Profile....LG Optimus S

Method.....Auto

Routing fix ......checked
The Following User Says Thank You to ccbroman For This Useful Post: [ View ]
 
 
1st September 2014, 11:09 PM |#2  
the_third's Avatar
Member
Thanks Meter: 29
 
75 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
I didn't have to change anything when I used it on my sprint g3
2nd September 2014, 12:09 AM |#3  
ccbroman's Avatar
OP Member
Flag Kokomo
Thanks Meter: 3
 
36 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Quote:
Originally Posted by cliffistheman

I didn't have to change anything when I used it on my sprint g3

I tried several scenarios, even went to the developers site for a solution, the solution offered didnt work.....this i found did work, and has been tested to work....
2nd September 2014, 01:02 AM |#4  
the_third's Avatar
Member
Thanks Meter: 29
 
75 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by ccbroman

I tried several scenarios, even went to the developers site for a solution, the solution offered didnt work.....this i found did work, and has been tested to work....

Hmm... I wonder why... I'm running the beta version, which version are you running? Cause I just installed it, and tethered right up
2nd September 2014, 03:38 AM |#5  
ccbroman's Avatar
OP Member
Flag Kokomo
Thanks Meter: 3
 
36 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Quote:
Originally Posted by cliffistheman

Hmm... I wonder why... I'm running the beta version, which version are you running? Cause I just installed it, and tethered right up

Just an alternate solution.....3.3 beta2
2nd September 2014, 03:58 AM |#6  
leroybrute's Avatar
Senior Member
Flag spud state
Thanks Meter: 263
 
695 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by ccbroman

Only tested on Sprint G3

Profile....LG Optimus S

Method.....Auto

Routing fix ......checked

I'm confused with your post. Are you talking about treve?
The Following User Says Thank You to leroybrute For This Useful Post: [ View ]
2nd September 2014, 05:07 AM |#7  
the_third's Avatar
Member
Thanks Meter: 29
 
75 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by leroybrute

I'm confused with your post. Are you talking about treve?

Just search wifi tether on Google, it'll be the first one, and itll take you to a Google code page
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes