Post Reply

[Q] F 460 - Someone tried it?

OP Jema68

21st October 2014, 02:14 AM   |  #201  
SolarTrans's Avatar
Senior Member
Flag Oregon
Thanks Meter: 254
 
1,019 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by EMJI79

There seems to be a software effect on the display; same as when you put a sharpen effect on a photo with Google's post effect options.
That's not a deal breaker but once I started noticing it, I am curious about seeing my screen without it.

Sent from my LG-F460S using XDA Free mobile app

Yeah it's on every G3. It isn't the easiest to notice, but text is outlined with a "halo" of white. It isn't a problem as much as it is a "feature" by LG, but some don't notice it.
Look at text on a gray or black background and I'm sure you'll see it.

Sent from my Moto X Pure Edition using Tapatalk
21st October 2014, 02:32 AM   |  #202  
Member
Thanks Meter: 3
 
35 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
Quote:
Originally Posted by SolarTrans

Yeah it's on every G3. It isn't the easiest to notice, but text is outlined with a "halo" of white. It isn't a problem as much as it is a "feature" by LG, but some don't notice it.
Look at text on a gray or black background and I'm sure you'll see it.

Sent from my Moto X Pure Edition using Tapatalk

Isn't there a way to get rid of it?

Sent from my LG-F460S using XDA Free mobile app
21st October 2014, 03:02 AM   |  #203  
Pilz's Avatar
Senior Member
Flag Middle of nowhere
Thanks Meter: 275
 
1,169 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by EMJI79

There seems to be a software effect on the display; same as when you put a sharpen effect on a photo with Google's post effect options.
That's not a deal breaker but once I started noticing it, I am curious about seeing my screen without it.

Sent from my LG-F460S using XDA Free mobile app

I'm aware of what it is, I was just saying I don't have that issue. I think it depends on each phone because none of mine have had it.
21st October 2014, 09:21 PM   |  #204  
Member
Thanks Meter: 3
 
35 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
I just read all the thread and I don't see the 3g frequencies?

Sent from my LG-F460S using XDA Free mobile app
24th October 2014, 10:53 PM   |  #205  
SolarTrans's Avatar
Senior Member
Flag Oregon
Thanks Meter: 254
 
1,019 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by EMJI79

I just read all the thread and I don't see the 3g frequencies?

Sent from my LG-F460S using XDA Free mobile app


It's Quad-Band GSM: 850, 900, 1800, 1900


Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
25th October 2014, 10:54 AM   |  #206  
Senior Member
Thanks Meter: 204
 
1,017 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
Quote:
Originally Posted by EMJI79

Isn't there a way to get rid of it?

Sent from my LG-F460S using XDA Free mobile app

No.
27th October 2014, 12:36 AM   |  #207  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2012
Quote:
Originally Posted by jazzypit

Download quickshort maker and desactivate double clock it work for me

Envoyé de mon LG-F460S en utilisant Tapatalk

My bad i didn't read that someone already told you to use QSM

You can disable it by using this method:

1. Download the App;
2. Start the App and look for "Roaming" and tap it;
3. and look for "Roaming Dual Clock", tap it;
4. Tap "Try" then select "Disable";
5. Press back without creating the shortcut;
6. Then select "Roaming Clock Settings";
7. Tap "Try" again, and uncheck both ticks;
8. Press back and you're all done.

Credit goes to : stunt_101
Last edited by heartlez; 27th October 2014 at 12:44 AM.
28th October 2014, 03:40 AM   |  #208  
Member
Thanks Meter: 3
 
35 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
If in french replace "roaming" by "itinérance"... of course

Sent from my LG-F460S using XDA Free mobile app
28th October 2014, 09:33 PM   |  #209  
Member
Thanks Meter: 3
 
35 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
I have a problem with my Korean F460:
Every day the notification sound goes back to the one default when I bought it.
Anyone has the same problem?

Sent from my LG-F460S using XDA Free mobile app
Today, 03:40 AM   |  #210  
Member
Thanks Meter: 3
 
35 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
Also, anyone knows how to get back to default fps setting? I put it at 60fps and know I would rather come back to the factory setting for that.

Sent from my LG-F460S using XDA Free mobile app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank