Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,781 Members 46,254 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

G2 Band Question

Tip us?
 
dlauth
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 9
Join Date: Sep 2013
Default G2 Band Question

I am needing a phone that will support all bands in the UK and for ATT in the US.

Will any version of the LG G2(not g3) have the capabilities of what I am needing?

If so, is there any software tweeks that are needed?

Thank you for your time,
Dustin
 
crzygrmn
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 63
Posts: 355
Join Date: Mar 2010
Location: Winnipeg
Quote:
Originally Posted by dlauth View Post
I am needing a phone that will support all bands in the UK and for ATT in the US.

Will any version of the LG G2(not g3) have the capabilities of what I am needing?

If so, is there any software tweeks that are needed?

Thank you for your time,
Dustin
Wrong forum . g3 forum here.
And they all work in the U.S. and uk but not at full speed lte and 4g if data works at all.
You would need one of each g2 euro or U.S. version

Sent from my LG-D852 using XDA Free mobile app
 
dlauth
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 9
Join Date: Sep 2013
So if I am wanting full speed and data it looks like its the D802 or nothing? No software tricks, its lack of hardware?



Quote:
Originally Posted by crzygrmn View Post
Wrong forum . g3 forum here.
And they all work in the U.S. and uk but not at full speed lte and 4g if data works at all.
You would need one of each g2 euro or U.S. version

Sent from my LG-D852 using XDA Free mobile app
The Following User Says Thank You to dlauth For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
crzygrmn
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 63
Posts: 355
Join Date: Mar 2010
Location: Winnipeg
Sorry no software tricks. D802 should do the trick

Sent from my LG-D852 using XDA Free mobile app
 
AndroidInsanity
Old
#5  
AndroidInsanity's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 272
Posts: 1,258
Join Date: Jan 2012
Location: Huddersfield

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by dlauth View Post
So if I am wanting full speed and data it looks like its the D802 or nothing? No software tricks, its lack of hardware?
Go to G2 forum and ask!


Top reliable phones I have had: HTC One. LG G2, Nexus 4, Note 2, Nokia 5800, Motorola RAZR V3X, Motorola RAZR i, Nexus 5 Had many more, but these devices were the best IMO.

Current Phone: HTC One M8

Press THANKS if i helped you, it's nice knowing when you have helped somebody out
 
KingOfDope
Old
#6  
KingOfDope's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 81
Posts: 343
Join Date: Aug 2013
Location: Rutten

 
DONATE TO ME
Wasn't it illegal for companies to have a locked bootloader? Or was it about rooting?
And why are they doing it, we pay for the phones and own it, we have the right to do whatever with it.
LG3 F400K
 
trent999
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 77
Posts: 388
Join Date: Nov 2013
Yes, you do. They cannot imprison you for it, except maybe Qualcomm for the Kindle Fire HD, maybe.
So, go ahead and unlock your boot loader without fear. If you can. They don't have to make it easy for you.

The Following User Says Thank You to trent999 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Jair Player with a Major Update–Here’s What’s New!

Back in May, we talked a bit aboutJair Player, a nice looking music … more

Paid Android App Developers Will Soon Have to Provide Physical Address

Google has now changed its policies regarding paid app developers. … more

Windows Developers Rejoice! Dev Program’s $99 Yearly Fee is No More!

Microsoft rule in the mobile market, much like the giant dinosaurs … more

Add the Xperia Z2 Lock Screen to Your Favorite KitKat ROM

Almost every OEM adds its own unique flair to their stock firmwares. While some of … more