Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,770,922 Members 45,095 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Help!] Think I'm bricked. What can i do?

Tip us?
 
poczynek
Old
#1  
poczynek's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 345
Posts: 1,103
Join Date: Jul 2012
Location: Sydney
Default [Help!] Think I'm bricked. What can i do?

Ok so i bought the 400k model and then really wanted the international version so bought that too to then sell my 400k.

My 400k was rooted so I wanted to load the new software on using flash tool. So last night for 4 hours I tried and it won't. But my problem now is that I cannot get rid of this screen below. I have tried:

-battery pull - doesn't work and just comes back to screen

-any combination of buttons e.g. long press power button plus volume disc or long press power button only. None of them work.

-Drain the battery completely. Doesn't work back to that screen.

What can i do?
 
suljo94
Old
(Last edited by suljo94; 3rd July 2014 at 02:47 AM.)
#2  
suljo94's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 231
Posts: 839
Join Date: Nov 2013
Location: Antwerpen
Quote:
Originally Posted by poczynek View Post
Ok so i bought the 400k model and then really wanted the international version so bought that too to then sell my 400k.

My 400k was rooted so I wanted to load the new software on using flash tool. So last night for 4 hours I tried and it won't. But my problem now is that I cannot get rid of this screen below. I have tried:

-battery pull - doesn't work and just comes back to screen

-any combination of buttons e.g. long press power button plus volume disc or long press power button only. None of them work.

-Drain the battery completely. Doesn't work back to that screen.

What can i do?
download the lg pc suite and use the repair option or try running flashtool again

whatever you do first install this to your computer

https://www.google.be/url?sa=t&rct=j...70138588,d.ZWU
Sent from my LG-D855 using XDA Free mobile app
If I have Helped you, feel free to use the "THANKS" Button
The Following User Says Thank You to suljo94 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
poczynek
Old
#3  
poczynek's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 345
Posts: 1,103
Join Date: Jul 2012
Location: Sydney
Quote:
Originally Posted by suljo94 View Post
download the lg pc suite and use the repair option or try running flashtool again

whatever you do first install this to your computer

https://www.google.be/url?sa=t&rct=j...70138588,d.ZWU
Sent from my LG-D855 using XDA Free mobile app
Yes i tried downloading the LG Pc Suite last night but it wouldn't recognise my phone - it didn't come up as one i could choose. Is there a special version of it for the Korean model?
 
KachowPow
Old
#4  
KachowPow's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 339
Posts: 305
Join Date: Oct 2012
Location: Philadelphia

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by poczynek View Post
Yes i tried downloading the LG Pc Suite last night but it wouldn't recognise my phone - it didn't come up as one i could choose. Is there a special version of it for the Korean model?
Did you try to follow this thread? When you plugged your USB cable in to your device did you change the Port to 41? Then follow all the instructions to restore your "K"?
The Following User Says Thank You to KachowPow For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
poczynek
Old
#5  
poczynek's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 345
Posts: 1,103
Join Date: Jul 2012
Location: Sydney
Quote:
Originally Posted by KachowPow View Post
Did you try to follow this thread? When you plugged your USB cable in to your device did you change the Port to 41? Then follow all the instructions to restore your "K"?
Yeah those are the instructions i followed last night. I must have tried it 20 times! Port was changed and it just hung on 6% for 20 minutes. Then each other time it would sometimes try for a percentage and sometimes not work at all. So then i thought i will just factory reset but now it just won't move from that screen no matter what i do.
 
KachowPow
Old
#6  
KachowPow's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 339
Posts: 305
Join Date: Oct 2012
Location: Philadelphia

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by poczynek View Post
Yeah those are the instructions i followed last night. I must have tried it 20 times! Port was changed and it just hung on 6% for 20 minutes. Then each other time it would sometimes try for a percentage and sometimes not work at all. So then i thought i will just factory reset but now it just won't move from that screen no matter what i do.
Try a different TOT and DLL file, see if you can get your device restored on either an S/L. I had a similar situation a few days ago...
The Following User Says Thank You to KachowPow For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes