Post Reply

Rid me of thou

20th August 2014, 02:10 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
I am loving my rooted G3. I am, however, increasing annoyed by "thou" showing up almost every time I swype " you". Is there anyway thou can think of to remove this cursed word for the word list.
20th August 2014, 02:22 PM   |  #2  
nobnut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,452
 
6,424 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
I don't use the stock keyboard, you could either elect to use a third party keyboard, or maybe see if you can edit the dicitonary in the stock offering. I found this link for you (personal dictionary) but have no idea if it works on the G3 as I have removed all of that garbage from my phone.
20th August 2014, 02:35 PM   |  #3  
Senior Member
New York
Thanks Meter: 45
 
176 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Try swiftkey or swype instead.
20th August 2014, 02:35 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
136 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
I don't have an issue with Thou popping up in place of You. But instead nearly everytime I type the word "and" it replaces it with "abd"

wtf does abd even commonly stand for?

I've tried checking the default keyboard settings and dictionaries but there's no way to edit the inbuilt dictionary, only the personal ones. And I have not added this word "abd" to it.
20th August 2014, 02:37 PM   |  #5  
oman0123's Avatar
Senior Member
Flint
Thanks Meter: 138
 
303 posts
Join Date:Joined: May 2010
Quote:
Originally Posted by RichardW1992

I don't have an issue with Thou popping up in place of You. But instead nearly everytime I type the word "and" it replaces it with "abd"

wtf does abd even commonly stand for?

I've tried checking the default keyboard settings and dictionaries but there's no way to edit the inbuilt dictionary, only the personal ones. And I have not added this word "abd" to it.

Uhhhh....

Android Debug Bridge? Lol

Sent from my Galaxy Nexus using Xparent Skyblue Tapatalk 2
20th August 2014, 03:11 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
136 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by oman0123

Uhhhh....

Android Debug Bridge? Lol

Sent from my Galaxy Nexus using Xparent Skyblue Tapatalk 2

I think you will find that is ADB!
21st August 2014, 05:15 AM   |  #7  
Skizzy034's Avatar
Senior Member
Flag Amsterdam, NY
Thanks Meter: 1,004
 
4,949 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
It's the new keyboard update. It's crap when it comes to auto correct.

Sent from my LG-D851
21st August 2014, 12:16 PM   |  #8  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 75
 
354 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
Maybe start swiping from Y instead of T?

Regarding abd, swipe from A to N instead of B....

Problem solved, it is a matter of swiping correctly, the same would happen in swiftkey if you swipe the same way...

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank