Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Question [Q] changing quick circle dpi

OP duchian

25th August 2014, 07:29 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 107
 
324 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
hello!
I've bought Nillkin's case with quick circle, but sadly hole is a little bit smaller than apps for that, so they are cut slightly. I want to change dpi for quick circle app but I don't know which app or package is responsible for that. Somebody now?
25th August 2014, 07:35 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
168 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
I have the same case, I like the magnet but hate that the circle is not big enough to see the effects.

I'm getting the spigen slim armor and a tempered glass
Last edited by sonspot; 25th August 2014 at 07:39 PM.
25th August 2014, 08:02 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 107
 
324 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Quote:
Originally Posted by sonspot

I have the same case, I like the magnet but hate that the circle is not big enough to see the effects.

I'm getting the spigen slim armor and a tempered glass

hm.. a magnet? it annoys me because flap doesn't have a magnet actually and it sometimes self opens when laying on a table...

btw. This is the one I've bought: http://allegro.pl/show_item.php?item=4471389596
Last edited by duchian; 25th August 2014 at 08:04 PM.
25th August 2014, 09:03 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
168 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by duchian

hm.. a magnet? it annoys me because flap doesn't have a magnet actually and it sometimes self opens when laying on a table...

btw. This is the one I've bought: http://allegro.pl/show_item.php?item=4471389596

I have this ver. Same manufacturer .. Mine never self open Lol. I think my spigen case was delivered .. Just waiting for the tempered glass. I had one for my s4 and loved it, don't remember how many Times I dropped it lol
http://www.amazon.ca/gp/aw/d/B00L4AH...ref=mp_s_a_1_1
Last edited by sonspot; 25th August 2014 at 09:06 PM.
25th August 2014, 11:19 PM   |  #5  
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 72
 
429 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
To change how the quick circle apps look change dpi for SystemUI. Keep in mind this will alter your navbar, statusbar, and any other element associated with SystemUI.

Sent from my LG-D851 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to m3lover1 For This Useful Post: [ View ]
26th August 2014, 08:43 AM   |  #6  
OP Senior Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 107
 
324 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Quote:
Originally Posted by m3lover1

To change how the quick circle apps look change dpi for SystemUI. Keep in mind this will alter your navbar, statusbar, and any other element associated with SystemUI.

Sent from my LG-D851 using Tapatalk

Thank you. it helped indeed, but now circle is moved to the top right.. I think I will leave it alone with animations cutted off
26th August 2014, 09:22 PM   |  #7  
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 72
 
429 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by duchian

Thank you. it helped indeed, but now circle is moved to the top right.. I think I will leave it alone with animations cutted off

What DPI did you change it to? If the circle on the case is the same as the official one, DPI of 640 for SystemUI should center it.
26th August 2014, 10:11 PM   |  #8  
OP Senior Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 107
 
324 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Quote:
Originally Posted by m3lover1

What DPI did you change it to? If the circle on the case is the same as the official one, DPI of 640 for SystemUI should center it.

i've changed dpi to 560, because stock 640 is a little too big for quick circle apps in this case

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes