Post Reply

[Q] LG G3 security error

15th August 2014, 07:03 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Just got the phone today and successfully rooted it and I wanted to see what this xposed framework stuff was about I installed the experimental version (tbh did really read it was experimental it was on the front page so I thought it was alright) and when prompt to reboot I did, but now when rebooting I can't get passed the Lg secruity error screen I tried re-flashing back to stock using this thread http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2799647 but nothing happens after I plug my G3 back in it just says ready is there any other way to fix this security error?

edit:found out that my model number is actually the f400s (sorry i'm a phone noob) for anyone else out there trying to find your phone model it's actually behind the battery
Last edited by Kebito; 15th August 2014 at 07:20 AM. Reason: Found out that I was using the wrong .dll file & firmware
15th August 2014, 05:06 PM   |  #2  
suljo94's Avatar
Senior Member
Flag Antwerpen
Thanks Meter: 256
 
952 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by Kebito

Just got the phone today and successfully rooted it and I wanted to see what this xposed framework stuff was about I installed the experimental version (tbh did really read it was experimental it was on the front page so I thought it was alright) and when prompt to reboot I did, but now when rebooting I can't get passed the Lg secruity error screen I tried re-flashing back to stock using this thread http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2799647 but nothing happens after I plug my G3 back in it just says ready is there any other way to fix this security error?

edit:found out that my model number is actually the f400s (sorry i'm a phone noob) for anyone else out there trying to find your phone model it's actually behind the battery

do you have a picture of the error
15th August 2014, 11:42 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by suljo94

do you have a picture of the error

Again I ended up resolving the issue myself and I do not have a picture of the error but I can describe it. When booting my lg g3 the normal big Lg logo appeared then after a bit a smaller lg logo appeared with the words "security error" under it for those looking for a solution to that problem the thread in the op is the correct action to take to resolve the issue. Note doing that wiped everything on my phone which was not a big deal for me but I had to take my phone back the the carrier to input the configuration to access 4g lte again & it unrooted my phone.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank