Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

LTE issues on D855

OP Oktasus

18th November 2014, 01:56 AM   |  #21  
Junior Member
Sydney
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by felipeyoda

Dial 3845#*855#
It's gonna open the "Hidden Menu", follow the path: LTE-Only > Modem Settings > RAT Selection > GSM/WCDMA/LTE Auto
This way you'll connect to the best signal available. Or you can select one of the other options available.

Thanks! This worked for me on D855 V10I firmware!
27th December 2014, 01:50 PM   |  #22  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Dec 2014
Lg g3 d855
Quote:
Originally Posted by cnn888

no, you don't have to be rooted.
please follow this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2791761

the original fw (10a) that i had, did not have the LTE option anywhere. only 2G, 3G, 2G/3G in the network, but on 10b, it has the LTE option.
keep in mind, my phone is D855

Hi.. Whats the diff between 10a and 10b ? I also hav D855 but im not getting LTE option. Im from Pakistan. Can some one plz help
20th January 2015, 02:45 AM   |  #23  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Jan 2015
Hello Guys

I Just got my LG G3 from e bay but itīs not compatible with 4g in Mexico telcel carrier
my sofware version is V10m -TWN-xx.
is possible make work in 4g?
Which version is more convenient?
thanks for advance
20th January 2015, 03:43 AM   |  #24  
crzygrmn's Avatar
Senior Member
Flag Winnipeg
Thanks Meter: 121
 
574 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Quote:
Originally Posted by oscarpibe

Hello Guys

I Just got my LG G3 from e bay but itīs not compatible with 4g in Mexico telcel carrier
my sofware version is V10m -TWN-xx.
is possible make work in 4g?
Which version is more convenient?
thanks for advance

AT&T d850 or canadien d852 would work best for you. D855 is missing the necessary lte and 4g bands for mexico

Sent from my LG-D852 using XDA Free mobile app
20th January 2015, 05:44 AM   |  #25  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Jan 2015
Quote:
Originally Posted by crzygrmn

AT&T d850 or canadien d852 would work best for you. D855 is missing the necessary lte and 4g bands for mexico

Sent from my LG-D852 using XDA Free mobile app

Do you know where can i find at&T d850 version?
and one more question the phone does not miss funcionalities, if i do that change in a proper way right?
thanks for your time iīll appreciate it
20th January 2015, 06:37 AM   |  #26  
crzygrmn's Avatar
Senior Member
Flag Winnipeg
Thanks Meter: 121
 
574 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Quote:
Originally Posted by oscarpibe

Do you know where can i find at&T d850 version?
and one more question the phone does not miss funcionalities, if i do that change in a proper way right?
thanks for your time iīll appreciate it

Same place you get the other one eBay. But I say you should get Canadian unlocked d852. Telcel and rogers using same bands and even same phones in the past like galaxy s4. No there not missing any functionality besides FM radio.



Sent from my LG-D852 using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes