Micromax Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

LTE on LG G3, how to enable?

OP samag

20th August 2014, 07:04 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Hello, in last I purchase LG G3 and I don't have LTE option to enable 4G.
Anybody knows how to get it?
20th August 2014, 08:00 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Tibas
Thanks Meter: 22
 
260 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Quote:
Originally Posted by samag

Hello, in last I purchase LG G3 and I don't have LTE option to enable 4G.
Anybody knows how to get it?

Yes, type on your phone app...*#*#4636#*#*, a screen will come, look for a dropdown menu and choose LTE/GSM/WCDMA
20th August 2014, 11:45 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by mingocr83

Yes, type on your phone app...*#*#4636#*#*, a screen will come, look for a dropdown menu and choose LTE/GSM/WCDMA

Thanks, I know this option, but all times my phone lost settings
21st August 2014, 04:39 PM   |  #4  
Member
Flag KL
Thanks Meter: 3
 
49 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
delete LTEconfig from system/app

before that, have u activate your LTE with ur carrier?if yes, try the hidden menu,if didnt work,try 4Gswitch from playstore, deleting lteconfig from system/app is last resort
26th August 2014, 10:44 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
What I have to delete, just didn't understand you.

Sent from my LG-D855 using XDA Free mobile app
26th August 2014, 02:47 PM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 26
 
79 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
1. Root your phone using stump root
2. open system/app using a file manager
3. delete file lteconfig.apk (and odex if there)
4. prosper
26th August 2014, 03:15 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Lg g3 help
Hi can you help me, i bought an LG G3 D8555 from Hong Kong and i cannot get 4G in UK but had it with last phone, can i follow the instructions you have given for my phone as well,

Hope you can help

Thanks
29th November 2014, 09:45 PM   |  #8  
Member
Thanks Meter: 2
 
36 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
How can we save this option?
Quote:
Originally Posted by mingocr83

Yes, type on your phone app...*#*#4636#*#*, a screen will come, look for a dropdown menu and choose LTE/GSM/WCDMA

How can we save this option I've been using 3845#*855# which end up doing the same however as with this code when i restart my phone i have to select this option again??
30th November 2014, 03:31 AM   |  #9  
GTMoraes's Avatar
Senior Member
Flag Recife
Thanks Meter: 216
 
1,064 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Wow. Won't just going to network settings and choosing 2G/3G/4G work?

Tapatalked thru my sexy Nexy7

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes