Post Reply

[Q] Root LG G3s D724

OP foggydisaster

16th October 2014, 07:56 PM   |  #41  
Fatal_Soldier's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Hi all,

Have anyone kdz file or some kind of flashable format of stock ROM to download? It's for D722, version of FW is V10b-EUR-XX. I have at home two D722 devices and one rooted with purple drake. After bought, both devices worked fine and without the problem. After that I flashed one D722, GPS fix is much more slower then on the non rooted device -> about 1-2 minutes (non rooted on the same place with same conditions about 15 sec). Have anyone any idea, how fix this annoying issue? Thanks.
16th October 2014, 09:24 PM   |  #42  
Fatal_Soldier's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Hi all again,

after testing I have a new informations. Looks like root disabled Glonass. On the app GPS Status (G Play) I can't see Glonass. Information in notification bar would be in format for example. SAT 10+3/15 ...... I tested it with second D722 and S4mini and the format is correct, on rooted D722 is SAT 10/15 (more info http://mobiwia.com/gpsstatus/userguide). Before root was everything right. Any ideas? Thanks guys
22nd October 2014, 06:28 AM   |  #43  
makc31423's Avatar
Junior Member
Flag Ukraine, Alchevsk
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
ROM stock LG D724, G3 S http://lgviet.com/forum/threads/rom-...24-g3-s.31701/
The Following User Says Thank You to makc31423 For This Useful Post: [ View ]
22nd October 2014, 12:05 PM   |  #44  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
Quote:
Originally Posted by Fatal_Soldier

.

No one don’t confirm this problem on rooted D724. You can try unroot your device.

Instruction to unroot (full unroot - LG RCT will indicate UNROOTED):
1) Enter in SuperSU > 1. Disable SU > 2. Complete remove root.
2) Uninstall SuperSU
3) Reboot
4) In Root Explorer by the path “/storage/emulated/0/” create file “rct_security” (without extension, and without dots).
5) Open fine in text editor, and add line “forel.lee”. Saving.
6) Rebooting. Done.
7) Optional, to clean all traces, delete rct_security.bak in “/storage/emulated/0/” , and uninstall Root Explorer.
Last edited by Algemir; 22nd October 2014 at 12:25 PM.
23rd October 2014, 07:49 PM   |  #45  
Fatal_Soldier's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by makc31423

ROM stock LG D724, G3 S http://lgviet.com/forum/threads/rom-...24-g3-s.31701/

Thanks, but I need D722 stock rom, not D724.

Quote:
Originally Posted by Algemir

No one don’t confirm this problem on rooted D724. You can try unroot your device.

Instruction to unroot (full unroot - LG RCT will indicate UNROOTED):
1) Enter in SuperSU > 1. Disable SU > 2. Complete remove root.
2) Uninstall SuperSU
3) Reboot
4) In Root Explorer by the path “/storage/emulated/0/” create file “rct_security” (without extension, and without dots).
5) Open fine in text editor, and add line “forel.lee”. Saving.
6) Rebooting. Done.
7) Optional, to clean all traces, delete rct_security.bak in “/storage/emulated/0/” , and uninstall Root Explorer.

thanks, that's perfect, but didn't help. This instructions removed root, but didn't help with slow GPS fix.
Last edited by Fatal_Soldier; 23rd October 2014 at 07:56 PM.
28th October 2014, 10:58 AM   |  #46  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
did you fix the slow GPS init problem?

Quote:
Originally Posted by Fatal_Soldier

Thanks, but I need D722 stock rom, not D724.


thanks, that's perfect, but didn't help. This instructions removed root, but didn't help with slow GPS fix.

28th October 2014, 08:48 PM   |  #47  
Fatal_Soldier's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by drlecter73

did you fix the slow GPS init problem?

Hi,

Not yet...I'm searching stock ROM for reflash, but can't find any. I think that LG didn't release *.kdz file for this phone. So I must wait...

Another question, do you have same problem too?
28th October 2014, 11:46 PM   |  #48  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
maybe in a few days... i order one lg g3s (d722) in spain
and it is saying... "root me, please"
Today, 05:16 PM   |  #49  
makc31423's Avatar
Junior Member
Flag Ukraine, Alchevsk
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
If you are interested there is a bit of source code https://www.lg.com/global/support/op...&osCategoryId=
Today, 05:57 PM   |  #50  
Fatal_Soldier's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by makc31423

If you are interested there is a bit of source code https://www.lg.com/global/support/op...&osCategoryId=

I know about this, but it's not a flashable file...

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank