FORUMS

Top Forum Discussions

[Q] Root LG G3s D724

270 posts
Thanks Meter: 45
 
By foggydisaster, Senior Member on 22nd August 2014, 06:53 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
18th June 2015, 04:34 PM |#101  
boofman's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
More
Quote:
Originally Posted by sat2020

How can i root d724 with android 5.0.2 v 20 a?

I have a D724 Android 5.0.2 but on 20b..one click root doesn't work, but Kingroot does! The weird part is I also have SuperSu installed (when I was trying out the one click root) and it gave me an error that SU binary is not installed. However I do have root access using ES File and ViperAudio also works..

from what I know Kingroot only has temproot, but my root persists after reboot and battery pull..is there something I missed with Kingroot? Not that I'm complaining that I have root access, but just out of curiosity..

Sent from my LG-D724 using Tapatalk

---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------

Quote:
Originally Posted by zibit03

sir, can u help me plz.. i cant find any dll and tot files for my g3 beat d724, it started when i recieved a notif for a software upd8, after that, i downloaded and installed it.. after the installation it reboot then it got stogk at LG logo screen and in the upper left screen, it has a fastboot_init() appeared, then i searched what does it means then i found out that my device had been softbriked, hope sir u can help me... thanks in advance... .

Had a similar problem after auto OTA update while being rooted and having CWM in Kitkat..LG Mobile Tool fixed the issue and upgraded my D724 to Android 5.0.2, too!

Sent from my LG-D724 using Tapatalk
 
 
19th June 2015, 05:52 PM |#102  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
has anyone root thier d724 with lollipop v20b? thanks
20th June 2015, 04:27 PM |#103  
boofman's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
More
Quote:
Originally Posted by themightyclown

has anyone root thier d724 with lollipop v20b? thanks

There's a method you can try, it's in the post just above yours..

Sent from my LG-D724 using Tapatalk
22nd June 2015, 12:43 AM |#104  
foggydisaster's Avatar
OP Senior Member
Flag Kiev
Thanks Meter: 45
 
More
Quote:
Originally Posted by zibit03

sir, can u help me plz.. i cant find any dll and tot files for my g3 beat d724, it started when i recieved a notif for a software upd8, after that, i downloaded and installed it.. after the installation it reboot then it got stogk at LG logo screen and in the upper left screen, it has a fastboot_init() appeared, then i searched what does it means then i found out that my device had been softbriked, hope sir u can help me... thanks in advance... .

Hello, im sorry i reply late but i dont have a flash file for D724 (i dont even have the device lol) but after a 20 minute google i managed to find a BIN file. Though i'm not sure if it working or not. To download it you need an account and i dont want to create one myself. I think that by now your problem has been solved, but if not you can take a look at the file i found here --> http://mobilefileserver.com/category.aspx?get=38882
24th June 2015, 06:14 AM |#105  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Data Connection
my Beat only gets H every time i open mobile data. is it really only capable of getting H and not H+?
25th June 2015, 04:53 PM |#106  
boofman's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
More
Quote:
Originally Posted by zeyLO

my Beat only gets H every time i open mobile data. is it really only capable of getting H and not H+?

Same here..or maybe they haven't really included an icon for H+? :: silly ::

Sent from my LG-D724 using Tapatalk
24th August 2015, 05:01 PM |#107  
Junior Member
Flag Manila
Thanks Meter: 1
 
More
hi guys I am new here, and I want to root my LG D724, I tried every root method offered here in XDA, but still no success. Stump root says "your device is patched", others failed. no SU script appeared.
25th August 2015, 03:45 AM |#108  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Post No root for us
Kallex08 , i have the exact same problem you're having ,have tried lots of different methods and all fail , if you get any progress send me a message , if anyone finds out how to do it tell me

Device: D724
Os: 5.0.2. 20A
Last edited by zWillimax; 25th August 2015 at 04:24 AM.
25th August 2015, 07:38 PM |#109  
Junior Member
Flag Manila
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by zWillimax

Kallex08 , i have the exact same problem you're having ,have tried lots of different methods and all fail , if you get any progress send me a message , if anyone finds out how to do it tell me

Device: D724
Os: 5.0.2. 20A

Yes bro. I will inform you if I have a success root. I will try everything, so I can use the memory leak by XDA, as I am very annoyed of the lollipop memory leak (app crashes all the time).
hope someone will get to fix our specific model
The Following User Says Thank You to kalex08 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes