Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,045 Members 38,258 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

unfortunately, the process.com.android.systemui has stopped

Tip us?
 
NOxplode
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Aug 2014
Default unfortunately, the process.com.android.systemui has stopped

Hello
as the title says i have this problem ...i cant get pass this message in order to make a factory reset.I searched through the web and couldnt find any solution.Any suggestions?
Thanks in advance
 
corrsea
Old
#2  
corrsea's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 608
Posts: 1,468
Join Date: Apr 2010
Do a factory reset using the hardware buttons
http://solverbase.com/w/LG_G3:_Hard_...(Factory_Reset)
Or use the lg PC suite to do a software repair if you want to save your data.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
 
NOxplode
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Aug 2014
Thanks for the answer.I already did the first option like 3 times and unfortunately nothing happened.Now i ll with the PC suite but i think i have no hope
Am I the first one that actually messed up this phone like this?..because i cant see another thread with the same problem....
 
corrsea
Old
#4  
corrsea's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 608
Posts: 1,468
Join Date: Apr 2010
Don't give up hope. If the pc suite does not work follow this guide to flash a new firmware. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2785089

Sent from my KFTHWI using Tapatalk
The Following User Says Thank You to corrsea For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
NOxplode
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Aug 2014
Sorry for being late!Guess what! My lg g3 is back from the dead thanks to lg pc suite!
Thanks for your suggestions corrsea!
 
corrsea
Old
#6  
corrsea's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 608
Posts: 1,468
Join Date: Apr 2010
(-:

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
 
Harp00ner
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jul 2011
Hey, I have this problem too, did you just restore software errors while still rooted? because when I do it, it just says there is nothing wrong with it

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes