Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,811,290 Members 46,090 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] [Help] Can't back to stock rom

Tip us?
 
joechan
Old
#1  
joechan's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 117
Join Date: Feb 2006
Location: HONG KONG
Default [Q] [Help] Can't back to stock rom

Dear all,

I'm trying to flash back to the sock rom for my G3, but it's not success, I had tried many times and also tried download again the tot, dll, flash tools.....but still no luck, so any one have idea about that error??

thanks a lot for supporting~~~
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	LG_Flash_Error.png
Views:	101
Size:	145.7 KB
ID:	2903895  
My wedding will take place in 1st January 2010.
 
suljo94
Old
(Last edited by suljo94; 19th August 2014 at 08:41 PM.)
#2  
suljo94's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 249
Posts: 929
Join Date: Nov 2013
Location: Antwerpen
Quote:
Originally Posted by joechan View Post
Dear all,

I'm trying to flash back to the sock rom for my G3, but it's not success, I had tried many times and also tried download again the tot, dll, flash tools.....but still no luck, so any one have idea about that error??

thanks a lot for supporting~~~
did you put your phone in download mode(power off then hold vol+ while inserting usb cable)
If I have Helped you, feel free to use the "THANKS" Button
 
joechan
Old
#3  
joechan's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 117
Join Date: Feb 2006
Location: HONG KONG
Quote:
Originally Posted by suljo94 View Post
did you put your phone in download mode(power off then hold vol+ while inserting usb cable)
Yes, and also tried different usb cable but sill the same [emoji29]
My wedding will take place in 1st January 2010.
 
Koroz
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 39
Posts: 121
Join Date: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by joechan View Post
Yes, and also tried different usb cable but sill the same [emoji29]
it will help us if you walk through every step you did.

Did you follow the instructions exactly or wing it? Did you unplug the USB for 5 seconds and then replug it back in or just let it sit there after it loaded the image?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes