FORUMS

[Q] Vibration Issues

103 posts
Thanks Meter: 17
 
By cpg1987, Senior Member on 29th July 2014, 02:04 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Has anyone else experienced vibration issues with this phone? I usually have mine in vibrate mode, and I've noticed that sometimes vibration will just stop working for some reason. Toggling the sound profile does nothing as well. I have the vibration strength at max level, and I can only get it to work again if I reboot the phone. So, I know the vibration motor is still fine. It is just really frustrating because it has caused me to miss important phone calls and some texts. Are others experiencing this problem as well? Is this a known bug and would an update fix this problem?
 
 
3rd August 2014, 01:56 AM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
yes
Quote:
Originally Posted by cpg1987

Has anyone else experienced vibration issues with this phone? I usually have mine in vibrate mode, and I've noticed that sometimes vibration will just stop working for some reason. Toggling the sound profile does nothing as well. I have the vibration strength at max level, and I can only get it to work again if I reboot the phone. So, I know the vibration motor is still fine. It is just really frustrating because it has caused me to miss important phone calls and some texts. Are others experiencing this problem as well? Is this a known bug and would an update fix this problem?

Yes, it has happened to my G3. Try to turn off sub debugging. That may fix something. It may also be a software defect. It should be fixed in the next update. If not, use your warranty and get a New phone
7th August 2014, 06:41 AM |#3  
KiNG OMaR's Avatar
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 413
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by cpg1987

Has anyone else experienced vibration issues with this phone? I usually have mine in vibrate mode, and I've noticed that sometimes vibration will just stop working for some reason. Toggling the sound profile does nothing as well. I have the vibration strength at max level, and I can only get it to work again if I reboot the phone. So, I know the vibration motor is still fine. It is just really frustrating because it has caused me to miss important phone calls and some texts. Are others experiencing this problem as well? Is this a known bug and would an update fix this problem?

You're not alone
7th August 2014, 06:48 AM |#4  
bunchies's Avatar
Recognized Contributor
Flag Land of Ooo
Thanks Meter: 1,868
 
Donate to Me
More
I only see this happen when I'm on low battery (either 15% or 5% can't remember), it seems to disable vibrate

I have the battery saver setting off
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes