Post Reply

[MOD] Change LG emoji to Google or iOS emoji

OP Soulfly999

19th September 2014, 06:47 PM   |  #41  
triskropf97's Avatar
Senior Member
Flag Nashville AR
Thanks Meter: 48
 
390 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by Soulfly999

So how should this simple mod brick your phone man? This only changes the font nothing more.


Did you followed the instruction?


Don't know what you are meaning?

Lmao it was an epic fail bro. I changed the permissions on /fonts to rw-r--r-- and not the .tts 😂😢😵 got it back to stock n I'm up n running. Gewgle emojis n all😆
Quote:
Originally Posted by Soulfly999

So how should this simple mod brick your phone man? This only changes the font nothing more.


Did you followed the instruction?


Don't know what you are meaning?

19th September 2014, 06:52 PM   |  #42  
Soulfly999's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 122
 
257 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by triskropf97

Lmao it was an epic fail bro. I changed the permissions on /fonts to rw-r--r-- and not the .tts 😂😢😵 got it back to stock n I'm up n running. Gewgle emojis n all😆

Ah ok, no problem so far. Thanks for your reply dude.
The Following User Says Thank You to Soulfly999 For This Useful Post: [ View ]
11th October 2014, 08:25 PM   |  #43  
garylgray's Avatar
Senior Member
Flag North Hollywood
Thanks Meter: 50
 
185 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
I have a weird issue. When I first got my G3, my emoji worked fine. I could send them in text messaging to everyone. For some reason, only a select few emoji work now. The majority of them don't.

I have even had my phone replaced (not for that reason, but still) but still no fully working emoji. I just tried the app that was posted in this thread, and even though I was successful in changing the ugly LG emoji to Google ones, I still have the issue with my emoji not sending through my texts.

I just wanted to ask the OP if he had any idea what the issue could be. I've tried posting my own thread for this, no one replied. Thinking I might have more luck in an emoji focused thread. Any help would be appreciated. Killing me not to be able to send or receive emoji freely.
12th October 2014, 08:58 AM   |  #44  
Soulfly999's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 122
 
257 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Which App do you using? Some apps have their own functionality using emoji.

Thats something i could not affecting.
12th October 2014, 09:00 AM   |  #45  
garylgray's Avatar
Senior Member
Flag North Hollywood
Thanks Meter: 50
 
185 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Soulfly999

Which App do you using? Some apps have their own functionality using emoji.

Thats something i could not affecting.

It happens with several texting apps including the stock messaging app. It does not happen in hangouts or whatsapp, because they use their own of course, but when it's texting, it does. I'm currently using textra.
16th October 2014, 10:41 PM   |  #46  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
The app unfortunately doesn't work with the AndroidNow HD 1.3 ROM.
Is it possible to fix/add this? Can't stand the horrible LG emojis in hangouts anymore...
Last edited by Ramoti; 16th October 2014 at 10:48 PM.
The Following User Says Thank You to Ramoti For This Useful Post: [ View ]
17th October 2014, 08:09 AM   |  #47  
Soulfly999's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 122
 
257 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by Ramoti

The app unfortunately doesn't work with the AndroidNow HD 1.3 ROM.
Is it possible to fix/add this? Can't stand the horrible LG emojis in hangouts anymore...

Have you tried to do it manually or per app?
17th October 2014, 05:33 PM   |  #48  
bmtdan's Avatar
Senior Member
Flag cincinnati
Thanks Meter: 258
 
1,751 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
I didn't even know I wanted this! Thanks!
17th October 2014, 05:39 PM   |  #49  
Member
Thanks Meter: 6
 
62 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Thanks a lot!
18th October 2014, 01:36 PM   |  #50  
jreyno10's Avatar
Senior Member
Flag Kingsport, TN
Thanks Meter: 327
 
541 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Not working with the new 4.0 google keyboard. Of course, I don't expect a quick fix seeing as how it is an unreleased keyboard from a preview image, just a heads up.

Sent from my G3

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G3 Themes and Apps by ThreadRank