Post Reply

Error "W7DS"

OP Poti125

24th August 2014, 09:02 PM   |  #1  
Poti125's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
solved
Last edited by Poti125; 26th August 2014 at 05:18 AM. Reason: solved
24th August 2014, 10:39 PM   |  #2  
Ilxaot's Avatar
Senior Member
Flag Parrish
Thanks Meter: 619
 
1,165 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
I speak English and I can confirm that I understood none of that.
24th August 2014, 10:41 PM   |  #3  
Senior Member
Flag Tacoma
Thanks Meter: 32
 
100 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by Ilxaot

I speak English and I can confirm that I understood none of that.

So it wasn't just me? Excellent
The Following User Says Thank You to xantanion For This Useful Post: [ View ]
24th August 2014, 11:02 PM   |  #4  
Poti125's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by Ilxaot

I speak English and I can confirm that I understood none of that.

I'm sorry I do not speak English very well, that the error be happening to me is when I go to install the CM11, says my device is "w7ds" and not "w7", what can I do about it? I'm sorry for English.
24th August 2014, 11:19 PM   |  #5  
Ilxaot's Avatar
Senior Member
Flag Parrish
Thanks Meter: 619
 
1,165 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by Poti125

I'm sorry I do not speak English very well, that the error be happening to me is when I go to install the CM11, says my device is "w7ds" and not "w7", what can I do about it? I'm sorry for English.

No no your English is okay(: I understand now, I had not understood what you were originally asking. What is "w7?" I don't know what that means.
25th August 2014, 12:05 AM   |  #6  
Poti125's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by Ilxaot

No no your English is okay(: I understand now, I had not understood what you were originally asking. What is "w7?" I don't know what that means.

is because my LG L90 d410 device is not installing the most current CM11, only the former, the first cm11 being with many bug's and the error to be happening is that my device is "w7ds" and the cm11 is "w7" just the first cm11 is also "w7ds" the other is "w7"
25th August 2014, 12:08 AM   |  #7  
Ilxaot's Avatar
Senior Member
Flag Parrish
Thanks Meter: 619
 
1,165 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Does the most recent CM work?
25th August 2014, 01:24 AM   |  #8  
Poti125's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by Ilxaot

Does the most recent CM work?

the first work of cm11 for LG L90 was "w7ds" since the other is "w7" and I do not know how to install "w7" on my phone and charges that my device is "w7ds" I can only install cm "W7DS"
25th August 2014, 01:52 AM   |  #9  
Ilxaot's Avatar
Senior Member
Flag Parrish
Thanks Meter: 619
 
1,165 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Have you gone back to stock and then tried flashing w7ds again?
25th August 2014, 03:40 AM   |  #10  
Poti125's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by Ilxaot

Have you gone back to stock and then tried flashing w7ds again?

but the developers just did "w7"

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes