Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,540 Members 38,298 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
Forgot your password?

About Me

  • About zanix
    Service provider
    U.S.A. - Verizon
    City
    Idaho Falls
    Home country
    United States
    Occupation
    Software Developer
    Paypal Donation Email
    c.treyce@gmail.com
  • Social
    Twitter
    zanixmechanix
    Google Plus
    u/0/109370081282711471187
    Facebook
    zanixmechanix
    GitHub
    zanix
  • Signature
    My Devices
    Nexus 5 -[ CM 11 ]-
    Nexus 7 (2012) -[ AutoDroid Fixed Install for Car ]-

    My old Windows Phone Titanium plugin PlayIt! v0.50
  • Devices
    Nexus 7
    Google Nexus 5

Statistics

Total Posts
General Information
  • Last Activity: 14th September 2014 06:30 AM
  • Last Login: 1st January 1970 12:00 AM
  • Join Date: 30th May 2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 2 of 2

Most Thanked

MOST THANKED POSTS
ThanksPost Summary
2 This seems to work as a wildcard for any website. * Where adding .com does not *.com
1 Do you remember how you took the hub apart? Yeah, just carefully pried them apart
1 Hey, the 2 thick black cables coming from the hubs, are those the cables that are permanent on the hub only modified? Again, thanks for all the help. Yes, those are the permanent USB cables from the hubs. I did modify them where they connect to...
1 What do you have your output voltage at? Sent from my SGH-M919 using Tapatalk As close to 5.1v as I can get. I also measured it when it was under load and it stayed at 5.0v or so
1 Very nice. Sorry for all the questions, but i really appreciate the help. Is this the hub you used? http://www.amazon.com/AmazonBasics-USB-4-Port-Ultra-Mini/dp/B003M0NURK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1380939923&sr=8-2&keywords=usb+hub Right now, ...