Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,856 Members 45,256 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
Forgot your password?

About Me

  • About cooldman224
    Service provider
    U.S.A. - Verizon
    City
    Arlington VA
    Home country
    United States
    Biography
    Hella chill bro
    Interests
    Guitar, Computers, Android/Dev, Soccer, Golf
  • Signature
    Nexus 7 2013
    Cyanogenmod 11 M5
    Samsung Galaxy S3
    Cyanogenmod 11 M3

    Epic 3G speeds from the sticks

Statistics

Total Posts
General Information
  • Last Activity: Today 02:15 AM
  • Join Date: 13th August 2011
  • Referrals: 0

Most Thanked

MOST THANKED POSTS
ThanksPost Summary
2 For anyone who cares, I'm in the UK right now and interesting enough CM 10.1.3 was NOT able to connect to a network. For the heck of it, I restored my CM 11 M3 backup, and surely enough it was able to connect (had to enable roaming). And of course...
1 You flashed ml1 modem, Modem = baseband Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2 Ok thanks. I freaked out a little but you're right. I'm on MF1 firmware but ML1 modem. Got it.
1 Specs/Details: 4.0 Inch QHD (960 x 540) SLCD Screen You have the resolution backwards. It should read 540 x 960 (width then height). First I was like whoa! :eek: Then wait a minute......
1 I searched for Sch-i500 on this site and read a number of posts. ALL required that I change a software setting in the phone which I can't do since it is looping at the "Samsung" screen. To recap, - Fascinate is looping at "Samsung" screen - ...
1 I had this problem as well. The trick is to boot into clockworkmod through CM7 and NOT by the traditional hold both volume buttons along with the power button. So to do it correctly, put gapps on your scard, in CM7, press the power button like you...