5,598,779 Members 34,163 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
Forgot your password?

About Me

  • About minahlepak
    Service provider
    Malaysia - Celcom
    City
    Kuala Lumpur
    Home country
    Malaysia
    Interests
    Sleeping...wee~ ^_^
    Occupation
    Student
  • Social
    Twitter
    bassvstreble
    Google Plus
    105097010980069154492
    Facebook
    elmean
  • Signature




    1st Device : HTC One (M7)
    ROM : InsertCoin v2.1.8 by 6thSense Team [Here]

    2st Device : HTC Sensation Z710e
    ROM : LaElegancia v8 by Team Elegancia [Here]

    3nd Device : Samsung Galaxy Tab 10.1 P7500 (3G+WiFi)
    ROM : Jelly Bean Series v8 by Toldo [Here]

Statistics

Total Posts
General Information
  • Last Activity: Today 12:37 PM
  • Join Date: 15th December 2011
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 4 of 4

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to minahlepak Using...
This Page
http://forum.xda-developers.com/member.php?u=4386077

Most Thanked

MOST THANKED POSTS
ThanksPost Summary
2 Hi I am facing a problem with beats audio , whenever i plugin the headphones icon doesn't show and have to do it manually in sound enhancer to start beats audio... Is it known issue in 7.0.0... ? :good: Yeah...facing the same here. Doesn't bu...
2 ^^ Hyperjumped from my HTC Sensation Z710e using xda premium
2 Definitely loving it...and when I say it... I mean ALL of the icon packs. Especially Sense 5. Gives me that stock look feel with new sense 5 icons. Hehe... ^^ Hyperjumped from my HTC Sensation Z710e using xda premium
2 Hey there, I am using a Rogers tab 10.1, I installed the GT-P7500R UXLH2 version. I do system wipe, cache wipe, and delvik wipe three times over as per ,my standard practice. Tab runs fine but I cant get the wifi to work. Has anyone else encou...
1 Hi, thans a lot for your rom.:laugh: ringtone problem on V20 as feanor91, maybe operator problem, i am with SFR . I don't have another operator sim card to try. I try 3 mirrors , full wipe ..1 time after installation, ringtone works fine 2 ...