5,595,815 Members 35,035 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
Forgot your password?

About Me

  • About khhhhris
    Service provider
    Canada - Koodo
    City
    Vancouver
    Home country
    Canada
    Occupation
    Web Development
  • Signature
    Phone: Sony Xperia Z1
    ROM: Stock (and scared to flash anything)
    Kernel: Stock

    Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1
    ROM: Omni 4.4 KitKat
    Kernel: Stock
  • Devices
    Samsung Galaxy Note 10.1
    Sony Xperia Z1

Statistics

Total Posts
General Information
  • Last Activity: 15th April 2014 05:48 PM
  • Join Date: 19th August 2012
  • Referrals: 0

Most Thanked

MOST THANKED POSTS
ThanksPost Summary
2 I'm going to have to invest although I can never get the damn things on without bubbles :crying: I like the water trick. Clean it up real good with the provided cleaning cloth and make sure its 100% dry. Then mist the screen with a spray bottle...
1 I might need to do that, I installed everything again, wiped in recovery, wiped in Aroma, still no go... It worked for me immediately after. No need to re-install rom, in my case anyways.
1 Here's a fun one for you. Clean install and everything works, I try a sense ROM to see if it makes a difference for a problem that I have, did't help. I try to restore my backup but it didn't work so I fresh install again, and now youtube doesn't ...
1 1- are you s-on or s-off, 4.4 is not compatible (at least for now) with S-On devices! 2- you need to "fastboot erase cache" after flashing recovery; personally i do it before and after, but the important part is after 3- why are you recommen...