Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,254 Members 36,223 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
Forgot your password?

About Me

  • About tones160
    Service provider
    U.S.A. - Sprint
    City
    New York City
    Home country
    United States
    Biography
    [x]NetworkEngineering[x]
    Interests
    Everything computer related
    Occupation
    Hustle
  • Signature
    ::Phone:: Sprint Samsung Galaxy S4 (White)
    ::Recovery:: TeamWin Recovery Project 2.7.0
    ::Firmware:: Rooted MJA kitkat 4.4.2
    ::Kernel:: 3.4 Cyanomod Kernel
    ::ROM:: AOSP - SlimKitKat
    ::MicroSD Card:: 64GB SanDisk (Fat32 Formatted)

Statistics

Total Posts
General Information
  • Last Activity: 25th August 2014 10:49 PM
  • Last Login: 1st January 1970 12:00 AM
  • Join Date: 23rd May 2013
  • Referrals: 0

Most Thanked

MOST THANKED POSTS
ThanksPost Summary
4 I thought i would see more customized Roms for the T217S but i guess i'm gonna have to start making one lol. Mijjaj retired and i got like no time! Stay tune folks gimme about a week. Got a very very busy life so no guarantees!
4 Hey guys, Please find the 2 latest firmware for the galaxy Tab 3 SM-T217S for Sprint. Flash through Odin 3.09 ONLY. It ill stay on boot for atleast 5 to 10mins Not responsible if you brick your phone because you don't know what you were doi...
3 I'm so sorry guys. I've been so busy working crazy hours and with a 3month baby and another one of 2yrs old it drains me lol. My rom is halfway there but haven't been able to get to a complete modification yet or even test it out. Sorryyy again fo...
3 In the same menu where wipe dalvik cache (advanced menu) select fix permissions. It's not going to hurt anything. Sent from my SPH-L720 using xda premium Will do. The blocking mode also makes the status bar appear so you were right about th...
2 Definitely not the router :D I already fixed the wifi issue. I flashed the newest update through odin then wiped cache and i was good to go. Gonna make a new thread. If that didn't solve that then it's router's problem Sent from my SM-T210R...