FORUMS

Nexus & Cookies: A More Focused Direction?

It is that time of the year again, and we are approaching the day where Android fans all over … more

LG G4 US Carrier Release Dates

The LG G4 was announced on April 29th with its Snapdragon 808 SoC, a welcomed change from its higher-end … more

Microsoft Reaches Pre-Install Agreement With New OEMs

As of late, Microsoft has been making a subtle but widespread play into the … more

Discover XDA: Discover Greater

We’ve all been there at some point in our XDA lives; we used to spend hours browsing over the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[4.2.1][ROM]Lewa OS5.1_V14.8.15 For Micromax A116 and its CLONES| 21/8/14

11th September 2014, 09:41 AM |#31  
Senior Member
Flag Jaipur
Thanks Meter: 21
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TechnoTrons

yes it is

I have already tried that. But that did not work.
 
 
11th September 2014, 11:00 AM |#32  
Senior Member
Thanks Meter: 136
 
More
Quote:
Originally Posted by TechnoTrons

i'm not sure where it is
because i'm working on other project
i dont remember perfectly
check this
setting-->switch to common tab ---> mobile networks
3g works only for 1st sim

I checked there but when i click to mobile network in network mode is not open but other menu open in mobile network how can fix and
1 request
If are you working on other project that project for canvas hd a116 so please give me link that tread
11th September 2014, 03:21 PM |#33  
TechnoTrons's Avatar
OP Senior Member
Flag Vijayawada
Thanks Meter: 133
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by omdevsinh

I checked there but when i click to mobile network in network mode is not open but other menu open in mobile network how can fix and
1 request
If are you working on other project that project for canvas hd a116 so please give me link that tread

after completion i'll give u the link ....................
The Following User Says Thank You to TechnoTrons For This Useful Post: [ View ]
11th September 2014, 03:48 PM |#34  
Senior Member
Thanks Meter: 136
 
More
Quote:
Originally Posted by TechnoTrons

after completion i'll give u the link ....................

Thanx
13th November 2014, 02:10 PM |#35  
Senior Member
Flag Jaipur
Thanks Meter: 21
 
Donate to Me
More
whatsapp closes automatically
the only problem is that background apps like whatsapp, gmail, email closes automatically and we cant receive further notification. Any solution??
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes