Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Discovery][★ 4.4.2 ★] ROM for Micromax A116

OP hyperion70

16th November 2014, 10:51 AM   |  #1231  
vsvipul555's Avatar
Senior Member
Flag Dharamshala
Thanks Meter: 21
 
108 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
The file manager on this Rom is half in Russian and also I can't select multiple files and share them collectively. Can anybody give me a flashable zip for the old file manager which can replace this one???
16th November 2014, 11:50 AM   |  #1232  
DevendraMilmile121's Avatar
Member
Flag Ghatanji
Thanks Meter: 141
 
97 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Donate to Me
More
Question Dual Sim Bug
on second sim slot no network found
16th November 2014, 01:27 PM   |  #1233  
Member
Thanks Meter: 8
 
68 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
Quote:
Originally Posted by GroovyG

Can't agree here. The latest AOSP 4.4.2 base with F1 baseband is totally flawless on my T5, way better than stock. Super fast, no bugs at all, excellent battery life and much more functionality right as it is, no need for painful modding of the UI and framework.
Maybe it actually is due to the small hardware differences we seem to have across our devices. Camera and radio modules are obviously several different versions, we have a magnetic sensor whereas A116 doesn't, who knows what else differs in detail? That's the only rational explanation I can come up with on why some of us face issues on 4.4.2 while others have none at all.
Before hyperion built this AOSP I also tried a few A116 custom ROMs on my device, and the results were somewhat similar to what you guys get on 4.4.2 - loss of signal, fast draining battery, cameras not working, random reboots etc.

Its too have 2g network problem in 1St sim
17th November 2014, 03:11 AM   |  #1234  
Senior Member
Flag Manila City
Thanks Meter: 9
 
129 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
somebody help..my A116 stuck on bootloop..i already flash stock firmware 4.2.1 using sp tool but still stuck on bootloop..also i cant go to recovery mode..i try to use Vol+ and Vol- and Power Switch then select recovery mode after 10 seconds still reboot and erboot..somebody please help me..is this hardware problem..

Sp Tool download ok..so what can be a problem?
17th November 2014, 04:21 AM   |  #1235  
Member
Flag Pune
Thanks Meter: 12
 
59 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by ronald027

somebody help..my A116 stuck on bootloop..i already flash stock firmware 4.2.1 using sp tool but still stuck on bootloop..also i cant go to recovery mode..i try to use Vol+ and Vol- and Power Switch then select recovery mode after 10 seconds still reboot and erboot..somebody please help me..is this hardware problem..

Sp Tool download ok..so what can be a problem?

After u flash via sp tools just reboot normally don't go to recovery and wait for 5-10 mins it will boot up
19th November 2014, 05:59 AM   |  #1236  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
22 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Exclamation 1st SIM 2g not working!
I flashed v0.8 of this ROM, everything works fine. Only the 1st SIM 2g is not working.
I tried to flash all the modem zips, no effect. I'm not using the second slot for now.

Are the modem zips meant to work on second SIM? Is there any way I can get the 1st SIM to work on 2G?

Canvas HD. SW version: V16
19th November 2014, 07:23 AM   |  #1237  
ajay1602's Avatar
Member
Flag new delhi
Thanks Meter: 15
 
99 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Replace modem.IMG before flashing the rom i.e unzip the file replace modem.img and re-zip it then flash

Sent from my A116 using XDA Premium 4 mobile app
Today, 02:58 AM   |  #1238  
Member
Flag pune
Thanks Meter: 1
 
38 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
More
Is this ROM a port from the micromax a 109

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes