Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[DOLBY][Links Online] HOSP "L" ROM [Android "L" Themed]

OP HACKLEAKS

10th September 2014, 03:44 PM   |  #51  
$hino's Avatar
Member
Flag Nagpur
Thanks Meter: 15
 
66 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Change the baseband please ... P9 is a bit old...
18th September 2014, 02:20 PM   |  #52  
t4nchan's Avatar
Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 8
 
53 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
viper4android
@HACKLEAKS can you post some update or something. With Dolby removed and viper4android installed. Because viper is way nicer than Dolby!
19th September 2014, 07:50 AM   |  #53  
psonawane1984's Avatar
Senior Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 25
 
205 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
viper solution for you
Quote:
Originally Posted by t4nchan

@HACKLEAKS can you post some update or something. With Dolby removed and viper4android installed. Because viper is way nicer than Dolby!

Bro you can also do that thing by yourself...

Just use rootbrowser and go to system/app/ and delete dolby.apk

then install viper...

Official Viper4Android Thread http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2191223

!! Hit thanks if i helped you !!


http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2191223 (if that link is not working then try this link)
The Following User Says Thank You to psonawane1984 For This Useful Post: [ View ]
19th September 2014, 08:01 AM   |  #54  
t4nchan's Avatar
Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 8
 
53 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by psonawane1984

Bro you can also do that thing by yourself...

Just use rootbrowser and go to system/app/ and delete dolby.apk

then install viper...

Official Viper4Android Thread http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2191223

!! Hit thanks if i helped you !!


http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2191223 (if that link is not working then try this link)

Thought of doing this.. But felt it won't work.. Did now it works.. Poweramp shows viper as musicFX.. Thanks anyways!
23rd September 2014, 01:47 PM   |  #55  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
166 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Dear sir,
After reading all posts....
Iam very much intrested in android L rom...
Please make this rom for Micromax a110q (canvas 2 plus) also...
Thanking you...

Sent from my GOOGLE NEXUS 5 using XDA Free mobile app
Last edited by ejaz.msgs; 23rd September 2014 at 01:52 PM.
24th September 2014, 06:13 AM   |  #56  
psonawane1984's Avatar
Senior Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 25
 
205 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Ringtone Problem
@Developer

Did you got any solution of the ringtone problem?

i have tried everything but not able to set any ringtone, after every reboot the phone adapts the default ringtone, the ringtone is andrmeda which is so annoying...

please provide me a solution for it
26th September 2014, 12:26 PM   |  #57  
hotmotogp's Avatar
Member
Thanks Meter: 17
 
75 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
I use this rom from day 1. No ringtone problem. I can change ringtone and after restart it does not change to default. I am using A116 god knows which phone u all using..

Sent from my Micromax A116 using xda premium
26th September 2014, 12:43 PM   |  #58  
hotmotogp's Avatar
Member
Thanks Meter: 17
 
75 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
My antutu score.

Sent from my Micromax A116 using xda premium
Attached Images
File Type: jpg uploadfromtaptalk1411728136460.jpg - [Click for QR Code] (37.2 KB, 221 views)
28th September 2014, 04:28 PM   |  #59  
justmpm's Avatar
Forum Moderator
Flag Jumpston Junction
Thanks Meter: 3,035
 
3,484 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Thread closed. Please contact one of the moderator staff to have this thread reopened, once new download links are prepared.

Thanks!

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes