Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,492 Members 52,373 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] External SD card not detected on PC

Tip us?
 
ayushb
Old
(Last edited by ayushb; 28th June 2014 at 10:11 AM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jun 2014
Exclamation [Q] External SD card not detected on PC

Hi,
I am using the cyanogenmod 11 v0.8. I have an external SD card which was working fine on the stock ROM. I can access the external SD card on my device but cannot access it on my computer (linux). The internal SD card is available on the computer. What should I do? Something wrong with the type of filesystem on SD card?
 
edwardpage
Old
#2  
edwardpage's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 29
Posts: 107
Join Date: May 2014
Location: NOT india
Quote:
Originally Posted by ayushb View Post
Hi,
I am using the cyanogenmod 11 v0.8. I have an external SD card which was working fine on the stock ROM. I can access the external SD card on my device but cannot access it on my computer (linux). The internal SD card is available on the computer. What should I do? Something wrong with the type of filesystem on SD card?
this happens when u move certain apps to the sd card and which are not stopped when u connect ur phone to a pc which is why the sd card is not detected on the pc..
solution is to reboot the phone before connecting..
be INSANE and hit the THANKS button !!!!!!
 
ayushb
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by edwardpage View Post
this happens when u move certain apps to the sd card and which are not stopped when u connect ur phone to a pc which is why the sd card is not detected on the pc..
solution is to reboot the phone before connecting..
I used Titanium Backup to move all the apps to internal memory and then did a reboot. However the status is the same
 
edwardpage
Old
#4  
edwardpage's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 29
Posts: 107
Join Date: May 2014
Location: NOT india
Quote:
Originally Posted by ayushb View Post
I used Titanium Backup to move all the apps to internal memory and then did a reboot. However the status is the same
then maybe it is a bug with the rom.
be INSANE and hit the THANKS button !!!!!!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes