Do You Check for App Updates Regularly?

Do you let app updates happen automatically or do you regularly check for them? We’re … more

Find The Best Apps With Google’s Picks & Other Tricks

The Google Play Store, weighing in with more than 1.4 million apps at last … more

Dynamic Pop for Note 4 (N910T & 910W8)

With the release of the Canadian Lollipop ROM for the Note 4, T-Mobile users can also enjoy the … more

Sunday Debate: Better to Buy Older or Newer Hardware?

Join us in a fun Sunday Debate on New vs. Old. Come with your opinions and feel … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Not able to root my Micromax Canvas 2 plus v 4.2.1

4th September 2014, 11:28 AM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
I have tried every method suggested on internet but have been unsuccessfull in rooting my phone.. Please help me..
Android version 4.2.1
Custom build version S9086B_MP_F2F3F8_B1_IN_MMX_16_flasher_user
Build number ALPS.JB2.MP.V1.2
Kernel version 3.4.5


Please help me root my phone..
 
 
4th September 2014, 11:56 AM |#2  
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 72
 
311 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by Happsdon

I have tried every method suggested on internet but have been unsuccessfull in rooting my phone.. Please help me..
Android version 4.2.1
Custom build version S9086B_MP_F2F3F8_B1_IN_MMX_16_flasher_user
Build number ALPS.JB2.MP.V1.2
Kernel version 3.4.5


Please help me root my phone..

did you try framaroot?
4th September 2014, 12:31 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
Quote:
Originally Posted by abhimanyu bajaj

did you try framaroot?

Farmaroot also not working...
4th September 2014, 01:44 PM |#4  
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 72
 
311 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by Happsdon

Farmaroot also not working...

flash stock rom v1 then use framaroot
8th September 2014, 03:30 AM |#5  
archz2's Avatar
Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 2
 
69 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Post a screenshot of what exactly happens when you use Framaroot.

Screenshot can be taken by pressing the power button and the volume button together.

@ abhimanyu how can he flash a ROM when his phone is not rooted? :S
Last edited by archz2; 8th September 2014 at 03:34 AM.
8th September 2014, 09:51 AM |#6  
Member
Flag TRIVANDRUM
Thanks Meter: 16
 
42 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Smile
@archz2 ..... he can flash stock ROM by using sp flash tool..... root not necessary...
search on the forums for the steps...
29th October 2014, 04:48 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Storage I,ve soluution
step1- install CWM by sp Flash tool
step2- update subinary.zip file by CWM recovery
Yeah now u hv rooted ur device
if u not understood just contac me on fb i'll tell u clearly
i,ve all files for A110Q
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes