Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,359 Members 41,834 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Not able to root my Micromax Canvas 2 plus v 4.2.1

Tip us?
 
Happsdon
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Sep 2014
Exclamation [Q] Not able to root my Micromax Canvas 2 plus v 4.2.1

I have tried every method suggested on internet but have been unsuccessfull in rooting my phone.. Please help me..
Android version 4.2.1
Custom build version S9086B_MP_F2F3F8_B1_IN_MMX_16_flasher_user
Build number ALPS.JB2.MP.V1.2
Kernel version 3.4.5


Please help me root my phone..
 
abhimanyu bajaj
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 67
Posts: 298
Join Date: Nov 2013
Location: New Delhi
Quote:
Originally Posted by Happsdon View Post
I have tried every method suggested on internet but have been unsuccessfull in rooting my phone.. Please help me..
Android version 4.2.1
Custom build version S9086B_MP_F2F3F8_B1_IN_MMX_16_flasher_user
Build number ALPS.JB2.MP.V1.2
Kernel version 3.4.5


Please help me root my phone..
did you try framaroot?
Press the thanks button if i helped you

Devices:

Current: Intex Cloud FX (FirefoxOS) | Intex Aqua T2
Previous: Motorola Defy+ | Micromax A110Q | Rockchip Tablet
 
Happsdon
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Sep 2014
Quote:
Originally Posted by abhimanyu bajaj View Post
did you try framaroot?
Farmaroot also not working...
 
abhimanyu bajaj
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 67
Posts: 298
Join Date: Nov 2013
Location: New Delhi
Quote:
Originally Posted by Happsdon View Post
Farmaroot also not working...
flash stock rom v1 then use framaroot
Press the thanks button if i helped you

Devices:

Current: Intex Cloud FX (FirefoxOS) | Intex Aqua T2
Previous: Motorola Defy+ | Micromax A110Q | Rockchip Tablet
 
archz2
Old
(Last edited by archz2; 8th September 2014 at 03:34 AM.)
#5  
archz2's Avatar
Member
Thanks Meter 2
Posts: 56
Join Date: Jan 2013
Location: New Delhi
Post a screenshot of what exactly happens when you use Framaroot.

Screenshot can be taken by pressing the power button and the volume button together.

@ abhimanyu how can he flash a ROM when his phone is not rooted? :S
Micromax A110Q Phone
 
vishnusree000
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 8
Posts: 21
Join Date: Sep 2012
Location: TRIVANDRUM

 
DONATE TO ME
@archz2 ..... he can flash stock ROM by using sp flash tool..... root not necessary...
search on the forums for the steps...
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes