Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[HELP THREAD][A110Q]Ask any questions :)

OP shaikhdjm

2nd March 2014, 05:56 AM   |  #1  
shaikhdjm's Avatar
OP Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 85
 
152 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Hey guys I m creating this thread for the people to ask any question regarding c2+ and it's development and trouble shooting
Ask any question, but don't ask offtopic lol
Pros are requested to take part and help others :P

Thanks
Shaikh. Jalaluddin. M
The Following User Says Thank You to shaikhdjm For This Useful Post: [ View ]
4th November 2014, 11:34 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by shaikhdjm

Hey guys I m creating this thread for the people to ask any question regarding c2+ and it's development and trouble shooting
Ask any question, but don't ask offtopic lol
Pros are requested to take part and help others :P

Thanks
Shaikh. Jalaluddin. M

plzz help me my a110q is not changing when kept on.......after flashing custom rom vibe ui,,,,there is no soln given.....i have tried flashing other roms but didnt worked,,,,problem still exists......what to do -plzz help
7th November 2014, 07:07 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2014
which is better way to flash custom rom
by cwm or by pc
8th November 2014, 06:54 PM   |  #4  
shaikhdjm's Avatar
OP Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 85
 
152 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by mandar ukrulkar

plzz help me my a110q is not changing when kept on.......after flashing custom rom vibe ui,,,,there is no soln given.....i have tried flashing other roms but didnt worked,,,,problem still exists......what to do -plzz help

Flas stock rom via sp tools once.
9th November 2014, 02:05 AM   |  #5  
Gaurav8651000's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 42
 
333 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
After increasing system partition,i cant mount storage,neither inernal nor external in CWM
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes